Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Borosta vagy sima arc tetszik?
Figyelt kérdés
Én borostával érzem jól magam, mert akkor nem úgy nézek ki mint egy rossz b*zi, vagy mint egy kölyök. Ráadásul elég telt ajkaim vannak ami nagyon hülyén néz ki, ha megborotválkozom.2015. aug. 12. 22:36
13/21 anonim válasza:
Én is a borostára adom le a voksom. Nem csak a látvány, hanem az érzés miatt is, amikor szúr... barátom "kénytelen" úgy időzíteni a borotválkozást, hogy a randinkra mindig borostás legyen. :)
14/21 anonim válasza:
Ennyi defektes nőt egy rakáson.
Sok fiu meg ad a véleményükre,és csodálkoznak,hogy nem jön össze nekik semmi..:/.
16/21 anonim válasza:
Gyűlölöm a borostát! El sem tudom képzelni, hogy mit lehet abban szeretni..azt leszámítva, hogy valóban vannak olyan férfiak, akiknek jobban áll ha van. Na de szúr basszus! Mint az állat! Hát rosszul leszek ha csak a közelébe kell mennem egy ilyen arcnak! Brrrrrr.
17/21 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, ha egy férfinek vastag szája van. Amúgy meg úgy hordd az arcszőrödet, ahogy te szereted, ez a legjobb tanács, amit adhatok. Nekem pl. nagyon tetszik a szép, gondozott szakáll, meg a borosta is. Tény, hogy a borosta olyan, mint a smirgli, tehát tartós kapcsolatban érdemes akkorára megnöveszteni, hogy pont ne szúrjon. :D De kinézetre szép, nekem tetszik. Viszont, ha valaki nem érzi jól magát vele, akkor borotválkozzon. Nekem van olyan férfi ismerősöm, aki nem szereti az arcát csupaszon, szakállal jobban ki van békülve magával, meg van olyan is, aki utálja, hogy nem látszódik az arca. Szóval, ahogy kényelmes, ahogy tetszik. 28N
18/21 anonim válasza:
IIIMÁÁÁDOM A BOROSTÁÁÁÁÁT :D látványra is és érezni is egyaránt :D
19/21 anonim válasza:
Borosta:)
A férjem szakállt is szokott növeszteni, de azt annyira nem szeretem. Amikor szakállas volt, nem hitték el, hogy csak 26 éves, amikor leborotválta az arcát csupaszra, elkérték a személyijét amikor a kollégájának vett cigit:)
Bár bevallom a hosszabb borosta bizonyos tevékenységekhez jobb, mert nem szúr.
20/21 anonim válasza:
Lányok, a borosta nem szúr titeket csók vagy éppen orális szex közben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!