Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a katasztrofális hőségben ki hová jár ismerkedni?
Történt valami tanulságos mostanság veletek ismerkedés terén? Vagy mókás dolog? :D
Kor/Nem
Hát nekem elég lemenni az auchan-ba vásárolni ismerkedéshez és hát mindig vannak jó csajok és ma is megbámult az egyik ott dolgozó csaj.
Na mondom jóvan ez kerek popsi meg amugy is rendben kinézetre szóval kérdeztem valami ostobaságot hogy mikor lesz akciós szappan vagy ilyesmi és elkezdtünk beszélgetni.
Jó fej volt úgyhogy mondtam hogy adjon facét de azt mondta hogy a családja nem örülne neki.
Mondom magamban mi a f.asz kifogása lehet anyjának-apjának ellenem mikor f.asza srác vagyok meg nem is ismernek, aztán hamar leesett hogy a csaj a saját családjáról beszél szóval kiderült hogy 4 éves gyerek van meg ilyenek :-D
Hát oké hogy rajtam legelteti a szemeit de így hogy férj-gyerek meg minden. Na jó, ujjatlan pólóba nincs rossz formám de azért nem mondanám hogy ki vagyok gyúrva vagy ilyesmi.
Szóval ez történt ma konkrétan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!