Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszitek azt hogy izmosan vagy sportosan könnyebb párt találni?

Figyelt kérdés
Mostanában miért az a trend hogy a fiúk azt hiszik hogy izmosan vagy sportos testel könnyebb be csajozni? Én izmos vagyok mások szerint de semmi vel sincs nagyobb elönyöm mint egy vékony gyereknek.
2015. aug. 10. 01:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Amiért a nők 80%-a azt hiszi, hogy öt kiló sminkkel, póthajjal, műkörömmel, műszempillával, szolis bőrrel, és a legújabb divatnak megfelelő ruhákkal fogják megfogni az igazit. Média, önbizalomhiány, minden közrejátszik.
2015. aug. 10. 01:56
 2/17 anonim ***** válasza:
64%
mert manapság azt hiszik, hogy a tökéletes keres tökéletest. Pedig az összeillők keresik egymást
2015. aug. 10. 02:11
 3/17 A kérdező kommentje:
De végülis nem is értem hogy honnan szedik ezt az emberek,a minap voltam strandon 1 kezemen meg tudtam számolni hogy melyik úgy mond izmos fiú volt barátnővel de még útcán se látok annyira elszaporodva ilyen párokat. De pl vékony srác meg macis meg arányos testalkatú srácot minden hol látok barátnőkel. Ez olyan mint ha direkt keresnék a hibát magukban az ember ek. érdekes
2015. aug. 10. 02:17
 4/17 anonim ***** válasza:

3: Nem lehet, hogy azért van, mert az egyik TÉVEDÉSBEN VAN a valóságot illetően és ezért nem tud betalálni egy párt magának, míg folyamatosan azt hiszi, hogy a társas készségeit pallérozza azzal, hogy "tökéletes" akar lenni?

A másik ezalatt a valóságot látja (legalábbis ahhoz közelebbi a gondolat- és lelkivilága) és a társas intelligenciáját pallérozza, és ezért van ott mellette valaki.

2015. aug. 10. 03:01
 5/17 A kérdező kommentje:

fogalmam sincs :D

Én csak itt az oldalon láttam hogy persze aki izmos az bárkit meg kaphat meg stb stb.

azért is tettem fel a kérdést hogy ti mit gondoltok.

De lehett hogy a világ táplálja belénk hogy ha jó testű vagy akkor tied lehet a világ és ez kell a nök nek, filmek,video klipek,újságok végülis ez mutassák a tv ben, csak kevés ember nem tudja felfogni hogy nem számít hogy izmos vagy vagy kocka vagy akármilyen.

Én csak magamat tudom példának hozni hogy mondhatni több kapcsolatom lehetet volna vékonyan mint ami jelenleg van vagy lehetöségem lett volna rá.

2015. aug. 10. 03:14
 6/17 anonim ***** válasza:
Ilyet max. 21-22 éves koráig hisz valaki, az értelmesebbje utána rájön, hogy ez nem így működik.
2015. aug. 10. 06:46
 7/17 anonim ***** válasza:
Mindenki a saját maga tapasztalataiból indul ki.
2015. aug. 10. 07:48
 8/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk az nem jelent semmit, hogy kit látsz a strandon barátnővel, és kit nem, hiszen aki sikeres csajozásban, nem biztos, hogy a tartós kapcsolatot preferálja.
2015. aug. 10. 07:50
 9/17 anonim ***** válasza:

A helyzet az, hogy előnyt jelent. Ha van két egyforma ember, csak az első sportos, a másik meg vékony, akkor szinte biztos, hogy az elsőt választják.

Viszont a kisportolt test nem minden, ha nincs mellé olyan személyiség, akkor szinte semmit sem ér.

2015. aug. 10. 08:11
 10/17 anonim ***** válasza:

Számít a test, de az arc ezerszer többet számít, és pont az amire nemigen lehet gyúrni.

Én is hiába sportolok, nem sokra megyek vele. De csinálom, mert megszoktam és már nem tudok lemondani róla.

39/F

2015. aug. 10. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!