Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, ha egy 30-as férfi a sok csalódás, nők általi kihasználás stb után, elítéli a párkapcsolatot és soha nem akar már nőt, nem akar még egy kudarcot átélni?
Te kapcsolatfüggő vagy, mint ahogy a kérdés is mutatja.
Én is kiábrándultam a kapcsolatokból, de nem kürtölöm világnak, és prostikhoz se járok. Ehhez senkinek semmi köze. Csakis az én döntésem!
Az ember nem azért gyűjt maga köré barátokat, élettársat mert ezt várják el tőle, hanem azért, mert jobban érzi magát a társaságukban,mint egyedül, vagyis jobb velük az élet.
Vannak olyan emberek akik a magányt részesítik előnyben, és kizárólag saját szükségleteikre figyelnek életük során.A k..vázás egyfajta bizonyítéka a rejtett önimádatnak, mert míg egy társas kapcsolatban a partnered boldogságára figyelsz és rá koncentrálsz ezerrel addig egy k..vával szemben inkább csak elvárásaid vannak és nem nagyon érdekel mit érez szex közben...nincs megfelelés kényszer.
Minden férfinek vannak rosszabb napjai, amikor semmi sem jön össze, pedig nagyon szeretné. Az eredménytelenség görcsössé tesz, önkéntelenül is erőltetjük a dolgot, kétségbe esünk és még mélyebbre süllyedünk, mert nem vesszük észre azon apró jeleket amit normális esetben igen.
Sokan mondták már nekem, hogy mindig akkor buknak rájuk a csajok, amikor éppen kapcsolatban vannak, és nem akkor, amikor éppen ismerkedni próbálnak. A válasz a hozzáállásban keresendő, egy kiegyensúlyozott és jól működő kapcsolatban élő férfiról sugárzik a magabiztosság, nap mint nap visszaigazolást kap arról, hogy jó ami csinál, és ez sugárzik róla. A Nők meg nem vakok, hogy ezt ne vegyék észre és önkéntelenül is vonzódni kezdenek hozzájuk....még akkor is ha nem függetlenek és nem akarnak új kapcsolatot.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!