Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van egyre kevesebb nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre kevesebb nő manapság, aki kifinomult, bájos, nőies, és tudja, hol a helye?

Figyelt kérdés

Tudja, hol a helye alatt azt értem, hogy fel tudja mérni, bizonyos szituációkban/helyzetekben hogy kell viselkednie. Emellett meg tud maradni nőnek, érzéki és érzelmes, odaadó, alkalmazkodó, bájosság jellemzi, és nem olyan/nem változik olyanná, mint egy smirglipapír, ami durva. :)

Szóval érted, kevés az igazi nő.

2015. aug. 9. 03:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy a nők miért lettek ilyenek! Jobban el vannak eresztve, lehet munkájuk, önállóan fenntartják magukat és senki nem szólja már le őket, ha 30 évesen nincs pasija. A pasik is jócskán rátettek erre, mert sokan azt éreztették, hogy a nőknek a konyhában a helye, ha munka után hazaérkeznek, az asszonynak még ki kell szolgálnia és közben elvégezni a házimunkát, persze ritkán a pasi is segít, de legfőképp a nő dolga (holott a nő is ugyanúgy dolgozott). Ezért inkább bele sem fognak egy ilyen pasiba. Na meg jönnek elő azok a kis szárnyas hangyák, akik nem akarnak elköltözni otthonról, mert jobb, ha ki van szolgálva a popója otthon. Ha a kiszemelt nő már nem teszi meg, mint az anyuci, akkor már nem is jó feleségnek :D Otthon, kényelmesen el van, hát nincs akkor jobb dolga így? :D A mai palik villanyt alig tudnak szerelni, autót is eltudják vezetni.... A pasik manapság nyámnyilák :) Ők nem férfiak (tisztelet a kivételnek). Úgyhogy ezen nem tudom miért lehet csodálkozni, hogy a nők jobban eleresztik magukat :) Ha a pasi kefél, akkor jó. Ha a nő, akkor r**anc. Hát nem! :) Miért ne tehetnék meg ők is, míg fiatalok és van kapás? :D Én nem éltem ilyennel soha, nem is fogok, de jól teszik a lányok is, ha olyan :)
2015. aug. 9. 14:28
 12/12 A kérdező kommentje:
Utálom, ha kiírok egy kérdést, és valakki egyből betámad, hogy nem tudok jól bánni a nőkkel, mint az egyik kommentelő. Nullát nem tud az életemről, de azért idevágja ezt a kamu feltételezést. :) Mindegy.
2015. aug. 9. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!