Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy újra belém szeressen?
Figyelt kérdés
Hali.:) Az a helyzet hogy van egy barátnőm akivel 15 hónapja járunk, megvagyunk minden jó a szüleivel is kijövünk, MOST A LEGJOBB MINDEN! És sajnos egyre többet veszekedünk vagyis úgy elhidegült tőlem, és egy barátnőjétl tudtam meg hogy tőle kért tanácsot hogy mi tévő legyen mert már nem úgy szeret mint régen. Hogyan tudom megcsinálni azt hogy újra belémszeressen és minden a régi legyen? Segítsetek kérlek :( Az idő szorít :(
Egy szerelmes 15/F
2014. nov. 7. 14:19
1/5 anonim válasza:
Csinaljatok olyan programokat mint regen
2/5 A kérdező kommentje:
Az közrejátszik hogy én ugye elmentem továbbtanulni és csak hétvégente találkozunk? :(
2014. nov. 7. 15:14
3/5 anonim válasza:
Ha gyakrabban találkoztok hamarabb kijönnek ezek a dolgok.
4/5 anonim válasza:
Sehogy. Ami nem megy, azt ne erőltesd. Lépj tovább.
5/5 anonim válasza:
Próbálj vele néha néha találkozni,hétvégén legyetek kettesben,ha tudsz főzni,akkor főzz vagy mehetek el sétálni,töltsetek együtt minél több időt,beszéljétek meg a dolgokat.
Ha nem sikerül akkor nincs más lehetőség,csak hogy lépjetek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!