Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség egy jó csaj, szép és a bájos között?
jo csaj=lefekudnek vele
szep=tetszik nekem, nem csak sexre kell
bajos=belulrol fakad a szepsege (pl szep a mosoja stb.)
akit dugnák
akit még dugnák
akit már annyira nem
A jó csaj egyrészt jelentheti a szexuálisan vonzó, jó alakú de nem feltétlen nagyon szép arcú lányt. Másik interpretációban az a jó csaj, aki minden tekintetben bejön, tehát a külseje, a stílusa, viselkedése stb.
Szép lány, akire jó érzés ránézni, jó az összhatás, de az arca szépsége a lényeg. Ettől még persze lehet ultra szexi alakja is.
A bájos és a szép majdnem ugyanaz, de a bájosban van valami gyermeki, valami védtelenség.
Hááát...nem is tudom. A belinkelt képeket elnézve, nektek a jó csaj a lengén öltözött, egy kiló vakolatot magára kent nő jelenti. A bájos kategória nekem jobban tetszik, így női szemmel. (Nem vagyok leszbikus.)
Szerintem a férfiaknak:
jó csaj: smink+jó alak = szívesen fektetnék, de nem barátnőnek való
szép: smink nélkül is jól néz ki
bájos: van egyfajta kisugárzása, amivel magára vonja a tekinteteket, különleges, nem feltétlen szép, mégis kelendő,a belsője rendben van, jószívű, önzetlen (ez sokszor meglátszódik az arcon, hisz a domináns gondolataink,érzéseink kiülnek az arcra, pl ha vki negatív, akkor szomorú a tekintete)
Én ha férfi lennék, nekem speciel a bájos ill. szép lányok lennének a gyengéim. A jó csajra visszatérve, hát lehet mellette reggel meglepődne az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!