Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leküzdeni magamban az érzést, hogy nem fogok kelleni senkinek?
Figyelt kérdés
Régen még reménykedtem, hogy majd "eljön az én időm", de azóta is itt állok kapcsolat és minden különösebb sikerélmény nélkül. Nem vagyok képes hinni benne, hogy én is kelleni fogok majd valakinek, a jövőben is már csak egyedül látom magamat, hiába szeretnék valakit magam mellé. Úgy érzem, hogy minden más nő jobb nálam, kívül-belül, így esélytelen, hogy valaki engem válasszon velük szemben. Mit lehet ezzel az érzéssel kezdeni?
(Légy szíves ne mocskolódást kapjak, csak segítséget szeretnék, tanácsot, mert nagyon rossz már így élni évek óta.)
2015. aug. 7. 21:45
11/11 anonim válasza:
Nekem pont ugyanez a problémám... Mi legjobb barátnőmmel azt beszéltük, hogy ha 30 éves korunkra sem lesz párunk, akkor összeköltözünk :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!