Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz nekem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz nekem a párkeresés?

Figyelt kérdés
Regisztráltam társkereső oldalra, de nem jártam sikerrel akikkel beszélgettem, egyiküket sem érdekelte a személyiségem, viszont annál jobban érdekelte őket a szex. Ez számomra olyan téma amit nem idegenekkel és nem az interneten fogom megbeszélni. Próbáltam már a való életben is. Írták itt sokan már a hobbit. Én pl. hiába bicikliztem még se történt közbe semmi különös. Hát akkor még is mit csináljak? Egyre inkább kétségbe vagyok esve mert már lassan ki leszek vénhedve és nincs senki. Normális kérdésre normális válaszokat várok. L/24
2015. aug. 7. 21:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%

Én is jártam konditerembe. Amit írtak, hogy bunkók, jó ha 10% ra igaz. Legtöbbször olyan jó fej emberekkel lehet ott beszélgetni, megismerni, amilyenekkel máshol tényleg nem! És pont azért mert próbálnak mozogni, kis izmot felszedni, ez pedig azzal jár hogy az étkezés is egészséges legyen(nagy mértékben), nem lusták, próbálnak tenni valamit az egészségükért, és ez nem épp negatív emberi tulajdonság, sőt a legtöbben pozitívak és látszik rajtuk hogy energikusabbak, nyitottabbak dolgokra! Tudom, van aki átesik a ló túlsó oldalára, de velük nem kell foglalkozni!

Állítom hogy normálisabb embereket talál BÁRKI a konditermekben, mint pl itt GYk-n!

2015. aug. 7. 21:53
 12/12 anonim ***** válasza:
A kondisat én is megerősítem, sóval én járok ott mindenki segítő kész, nagyon jókat lehet beszélgetni nem csak az edzésről! Ez nagyon durva általánosítás volt. Igen, vannak ilyen helyek is, de elenyésző.
2015. aug. 7. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!