Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz nekem a párkeresés?
Figyelt kérdés
Regisztráltam társkereső oldalra, de nem jártam sikerrel akikkel beszélgettem, egyiküket sem érdekelte a személyiségem, viszont annál jobban érdekelte őket a szex. Ez számomra olyan téma amit nem idegenekkel és nem az interneten fogom megbeszélni. Próbáltam már a való életben is. Írták itt sokan már a hobbit. Én pl. hiába bicikliztem még se történt közbe semmi különös. Hát akkor még is mit csináljak? Egyre inkább kétségbe vagyok esve mert már lassan ki leszek vénhedve és nincs senki. Normális kérdésre normális válaszokat várok. L/242015. aug. 7. 21:06
1/12 anonim válasza:
A 4000 lehetséges ok közül melyikre vagy kíváncsi?
2/12 A kérdező kommentje:
Annyira elszomorít hogy más velem egykorú már régen megtalálta a nagy őt, míg én még senkit. Sok tőlem csúnyább nőnek is van párjuk.
2015. aug. 7. 21:09
4/12 anonim válasza:
Cipőt fel és mennyé el futni :) :D a konditeremben csak beképzelt tuskok vannak szerintem ,ha elmész valakivel futni jól meg lehet ismerni
5/12 anonim válasza:
Próbálj meg másmilyen oldalakon ismerkedni.
6/12 anonim válasza:
Rohadtul bele lehet fáradni a felesleges körökbe, hiába próbálod kimutatni, hogy érdekel téged a másik. Igyekeztem odafigyelni másokra, de rendszerint leráztak, pedig se ronda, se bunkó nem vagyok. Soha senkit nem zaklattam semmilyen szexuális dologgal, normálisan próbáltam ismerkedni, de az esetek zömében ugyanaz lett a vége, pedig a legtöbb nő előadta, hogy ő nem olyan, mint mások, aztán kiderült, hogy mégse különb. Ha lassan haladsz, töketlen vagy, ha gyorsabban, akkor kanos bunkó. Unalmas újra és újra ugyanazokat a felesleges köröket futni, a nőkkel sem könnyű. Elmegy rengeteg időd és energiád arra, hogy megpróbálj megismerni valakit, akivel minden tök jó addig, amíg nem kezdeményezel konkrétan (és itt most olyanokra gondolok, hogy pl. randira hívod), mert akkor általában ugyanaz a sztori befejezése. Nekem speciel már nincs kedvem ahhoz, hogy hosszú heteket vagy hónapokat szánjak bárkinek is a megismerésére, hogy aztán hazudozzon vagy hárítson az illető, inkább maradok egyedül.
7/12 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok én is és idősebb vagyok, mint te. Nos, ha benne maradtam volna a nem jól működő kapcsolataimban, akkor valószínűleg már családos lennék majd évek múlva elvált. Nem könnyű társat találni és idővel az ember elképzelései egyre kiforrottabbak lesznek, ettől függetlenül bárhol rá találhatsz, ha nem görcsölsz. Szerintem engedd el ezt a témát egy időre és koncentrálj más dolgokra az életedben.
8/12 anonim válasza:
ohh de sajnállak nőként nem találsz pasit :'(
9/12 anonim válasza:
Mert aki kinéz valahogy, az ki is használja ezt, és csak a szex érdekli.
Akit érdekel a személyiség, meg egyebek....na ők azok általában, akik nem túl előnyös kúlsejűek és/vagy "mindegy csak legyen valaki" alapon ráragadnak az emberre.
Nem azt mondom, hogy nem létezik olyan, aki nem tartozik ezekbe a felsorolásokba. De én nem találkoztam sűrűn olyannal.
10/12 anonim válasza:
Konditerembe járok és nem vagyok beképzelt tuskó. Nem mondom, hogy nincs, de ez elég durva általánosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!