Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Milyen a pasi ideálotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Milyen a pasi ideálotok?

Figyelt kérdés
Külső/belsőt is írjatok és a korotokat, köszönöm. :)

2015. aug. 7. 13:01
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Meglepett, hogy sokan említettétek a barna haj, barna szem kombót. Nekem is inkább ezek jönnek be egy nőn valahogy. :) Pedig én sajnos kék szemű, szőkésbarna vagyok. :/
2015. aug. 7. 14:38
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem is a sötétebb tónusok jönnek be inkább... a barátomnak egészen sötétkék szeme van, amíg nem láttam közelről, azt hittem, barna. Nagyon vonzónak találom. :)
2015. aug. 7. 14:42
 13/21 anonim ***** válasza:
32%

a kék szemtől nincs jobb ne hallgass már ezekre :D mi az hogy sajnos,kék a szemed???? ez felháborított viccen kívül.

a kék szem árja szín!!

nekem is az van,leges legjobb egy emberen.Ezt sajnálni,gyalázat.

mediterrán meg van a menekült táborba....

2015. aug. 7. 14:45
 14/21 anonim ***** válasza:
A barna szemnél nincs szebb a világon ♥
2015. aug. 7. 14:53
 15/21 anonim ***** válasza:
8-as vagyok megint. Igaz, hogy ez se nem külső, se nem belső tulajdonság, de ne legyen minden minden mondatában b+, vagy g**i, és társai...
2015. aug. 7. 14:53
 16/21 A kérdező kommentje:
De engem nem érdekel az árjaság. -.-' Egyébként sem vagyok árja, mert szlovák-ruszin-magyar felmenőim vannak.
2015. aug. 7. 14:54
 17/21 A kérdező kommentje:
13. nak szólt.
2015. aug. 7. 14:55
 18/21 anonim ***** válasza:
19%

jó háát úgy tényleg nem érdekelhet :DD

de ez olyan volt így mintha azt írtad volna szégyelled hogy fehér vagy

és kicsit ilyen agymosás szerű hogy már az ön bizalomhiányos szerencsétlen srácok,

már azt hiszik a mediterrán meg a négerség a menő és olyanok akarnak lenni,ami durva....még olvasva is

nem is tudtam megállni ne szóljak bele

de erről ennyit,folytassátok

2015. aug. 7. 15:06
 19/21 A kérdező kommentje:
18 Te beteg vagy... takarodj már innen idióta náci.
2015. aug. 7. 15:18
 20/21 anonim ***** válasza:
12%
# 19: Ne foglalkozz vele, tényleg beteg... ha tudnád, milyen privát üzeneteket szokott írni! :) (De már nem tud, letiltottam. ;) )
2015. aug. 7. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!