Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Milyen a pasi ideálotok?
Huu... Ha külsőt nézem nekem a mediterrán típusú emberkék nagyon tetszenek, de a párkapcsolatomat tekintve volt, szőke, barna meg ilyen is. :) Szóval ez nem számít, csak jöjjön az érzés. Mindegy alkatra milyen, de ne legyen kigyúrt annyira.
Belsőt tekintve pedig legyen kedves, nem csak velem úgy általában az emberekkel, legyen humora, értelmes legyen, hűséges.
26/N
Külsőre az "átlagos" férfiakhoz tudtam vonzódni mindig. A tipikus szépfiúk, kigyúrt pasik sosem vonzottak, ahogy az igénytelenség, a túlzott kövérség sem. Vonzódtam már nagyon vékony, és enyhén pocakos férfihoz is, szóval ebben nincs ideálom, csak az elfolyós kövérség az, ami taszít. Meg a kockahas (ez nem vicc, tényleg nem tartom vonzónak a kidolgozott testet!).
Belsőre: az átlagon felüli intelligenciájú férfiakhoz vonzódom, akiknek jó a kommunikációs készségük, intellektuális humoruk van. Fontos számomra a széles érdeklődési kör, illetve a lelki finomság, érzékenység, empátia. Szeretem, ha egy férfi tudatosan igyekszik megismerni önmagát, nem másokban keresi a hibát, nem másokat hibáztat mindenért. Nem a világot akarja megváltoztatni, hanem inkább megérteni akarja, és önmagában keresi a változás, fejlődés lehetőségét.
Ez az igazán lényeges tényezők, ha ezek megvannak, sok mindent tudok tolerálni.
Sokáig kellett keresgéltem, mire ilyen férfit sikerült találnom, nagyon meg is becsülöm! :)
Külsőleg kb. ugyanazt tudnám leírni, mint a 4-es, csak engem meg pont az extrém soványság taszít.
Belsőleg fontos, hogy legyen benne egy kis határozottság, talpraesettség, józan gondolkodás, legyen gyengéd, gondoskodó, megértő, szeretetteljes. Hasonló legyen a humorunk, a jövőképünk, az értékrendünk.
Én is nehezen találtam ilyet és nagyon örülök, hogy végül sikerült.
Külső: legalább 182 cm magas, barna dús haj, barna szem. Szeretem, ha nem túl szőrős a teste, de semmiképp ne szőrtelenítse :) Tetszik a nyaklánc, de a fülbevaló taszító látvány.
Belső: a legfontosabb, hogy vicces legyen és figyelmes. Nagyon ritka az udvariasság, pedig nagyon jól tud esni.
(N/30)
Külső:a mediterrán típusúak jönnek be: barna haj,barna szem és borosta, sportos testalkat
Belső: legyen humoros, szeressen beszélni, helyén legyen az értékrendje, legyen valami közös érdeklődésünk
Kűlső: fehér bőr, sötét, dús haj, szép szemek (vagy olyan sötétbarna ami szinte már fekete, mandulavágású, vagy ha "sima" európai szeme van, akkor kék vagy zöld). Szép fogsor, közepesen telt ajkak. "Kölyökképű", de ne legyen pisze orra, az nem tetszik...de azért horgas se legyen. 170-180 cm közötti magasságú, vékony testalkat, de kicsit szálkás. Ne legyen szőrös, mellkas, hónalj, intim terület tetszik ha csupasz, viszont picit lehet borostás, az szexi. Tetszenek a bőr ékszerek (nyaklánc, karkötő), illetve odavagyok az ingekért :)
Legyen ápolt és jó illatú.
Belső: legyen kedves, figyelmes, magabiztos, vicces, intelligens, azért egy kis lazaság is szexi, ne legyen bulizós, ne legyenek káros szokásai, legyen hűséges, őszinte. Szeresse az állatokat, és ami a legfontosabb engem, és ne akarjon megváltoztatni.
Tudom, hogy ilyen pasi nincs, nincsenek illúzióim, beérem annyival ha valaki ápolt, intelligens és szeret, de az álompasim ilyen lenne :)
6-os vagyok ismét...
kiegészíteném egy kicsit. Szóval a teste tetszik, ha nem túl szőrős, a hónalja legyen teljesen szőrtelen, meg egyéb része ;) az arcnál nekem is bejön, ha borostás. Imádom ahogy szurkál csók közben.
A szemnél is szeretem, ha szép nagy. A száj tényleg fontos, a vékony nem jön be. A mosolytól olvadjak el :)
Én is imádom, ha inget vesz fel, de csak akkor, ha nem lógnak ki a mellkasán a szőrszálak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!