Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálsz ha vonzódsz valakihez de változtatsz a külsődön és úgy már nem tetszel neki, nem akar tőled semmit? (tetoválás, hajszínváltás stb. )
# 9: Engem nem vonz a tetkó, ezért nem is jövök össze olyan pasival, aki tetovált, de olyannal sem, aki tetoválást tervez. Szerintem ez nem úgy működik, hogy egyik napról a másikra kitalálja, hogy teljesen megváltozik - vagy ha igen, ott komoly baj van! Az embernek van egy alapvető stílusa, személyisége, és én azt nézem, hogy ez vonz-e, vagy sem. Nehezen tudom elképzelni, hogy a barátom egyszer csak beállítana teletetoválva! Egyszerűen nem ilyen a stílusa.
Eléggé meglepődnék, ha egyik napról a másikra gyökeresen változna, a személyiségében csalódnék.
Senki nem tud tartós változást elérni másért, ha ő maga nem akarja a változást igazán, ha az nem ő, ha nem érzi magát a változással jól, ha azt nem érzi magáénak. Aki neked fontos, azt elfogadod úgy, ha valami rossz irányba megy, szólhatsz, de te döntesz, mi fér bele, vagy mit tudsz tudomásul venni.
Az én szüleim minden vasárnap menetrend szerint húslevest főznek (ritkán van kivétel), ez elfogadható dolog, nagyon beléjük égett, hogy ha vasárnap akkor húsleves.
Anyukámon pszichés betegség uralkodott el, orvoshoz jár vele, nem tudunk változást elérni, de az anyám, tudomásul kell venni, hogy ha rájön a roham, kezelhetetlen, és meg kell várni, hogy elmúljon (mondjuk éjfél körül már rászólok, hogy ne kiabáljon, nemsokára költözöm).
Udvariasságból nem eszem olyat, amit nem szeretek. Ennyire nem vagyok mártír típus.
A férjem nem szereti a tetkókat, elvileg én sem annyira, de ha rám jönne a roham, hogy akarok egyet, megcsináltatnám. Persze, szólnék neki, hogy akarom, de nem mondaná, hogy elhagy, ha megcsináltatom. Nevetséges is lenne, ha így reagálna. Ha én tetoválva érzem jól magam, akkor úgy fogadna el.
Egy élő (friss) példa: barátomat már régóta ismertem, és többek között a haja tetszett benne. Az első randinkon olvadoztam, amikor ránéztem.
Aztán a második randinkra tüsi hajjal érkezett. Csalódott voltam, mert így kevésbé tetszett. De megértettem, hogy meleg van, kényelmesebb, praktikusabb neki ez a hajviselet. Azóta megszoktam, megszerettem tüsi hassal is. Imádom simogatni! Aztán majd megnő a haja, és úgy is imádni fogom! :)
Az exem volt olyan, hogy állandóan kritizálta a külsőmet, pl. meg akarta szabni, hogy milyen ruhákat hordjak, mert neki (!) az tetszik. Hosszú idő után jöttem rá, hogy nem is engem szeret, hanem egy elképzelt ideált, aki nem én vagyok, és folyamatosan annak az ideálnak próbált megfeleltetni. Pocsékul éreztem magam ebben a kapcsolatban, örülök, hogy kiszálltam belőle!
Mivel már évek óta együtt vagyunk így nem tud olyat tenni, amit ne tudnék tolerálni a személyiségét szeretem, nem azt, ahogy kinéz, volt már nekem hajstílus váltás egyikben még ő segített. Ha szeretne tetoválást csináltat, erről is már volt szó. Nem szabjuk meg ki mit csináljon, annyira meg már ismerjük egymást, hogy kinek mi fér bele.
37N
Ha valakihez komolyan vonzódom, netán szerelmes is vagyok belé, akkor azt egy hajfestés vagy tetoválás nem fogja megváltoztatni.
Egyébként a példa szuper, a páromnak van jópár tetkója. Régebben sem tetszettek, most sem tetszenek. Annyi talán, hogy magával a műfajjal toleránsabb vagyok, nem tekintek köztörvényes bűnözőnek minden tetovált embert.
Mégis ezek ellenére bele tudtam szeretni. Hiszen alapvetően ez csak külsőség. Ha egy kapcsolat egy ilyen apróságon elcsúszik, akkor azért nem is kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!