Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interferencia kérdése:

Szerinted milyen szinten szólhatunk bele a párunk külsejébe? Öltözködés, extrém frizura, testékszerek, tetoválás?

Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 22:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
24%

eleve nem jövök vele össze ha mondjuk tetoválása van de szerintem lehet ezt azt megjegyezni nyilván a demokrácia határain belül.

kedvencem mikor olvasom hogy ti mit szólnátok ha egyszer csak a csaj haza állítana, hogy levágatta rövidre a haját? - nos én azt hogy egy rövid hajú ember az férfi és nem nő, ami megbotránkoztat azt szóvá tenném

2015. máj. 25. 22:52
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon. Olyan szintig van szerintem beleszólása az embernek, amíg nem ápolatlan a párja, vagy meg lehet mondani, hogy most elegánsabb helyre megyünk, inkább vedd fel azt a másik cuccot. Nincs jogom beleszólni, hogy a másik mit csinál a testével, vagy mi tetszik neki, és ez működik oda-vissza. Nekem pl nem tetszenek a hosszú hajú pasik, de attól még semmi jogom nem lenne azt mondani az esetleges hosszú hajú páromnak, hogy vágassa le, mikor lehet évek óta növeszti.
2015. máj. 25. 22:56
 3/21 anonim ***** válasza:
Elmondhatjuk kategorikusan azt, hogy mi az ami nekünk nem tetszik, és mi az amit már egyenesen utálatosnak tartunk (pl. nálam ilyen a tetkó).
2015. máj. 25. 22:59
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
Ki lehet fejezni a véleményt, de beleszólni szerintem semennyire nem lehet. Jó esetben az ember amúgy is akar tetszeni a párjának szóval magától hajlik arra amit a másik mond, a lényeg, hogy ne elvárás legyen, hogy úgy nézzen ki az ember ahogy a párja akarja.
2015. máj. 25. 23:02
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tűrném, ha beleszólna valaki, hogy mit vegyek fel, milyenre növesszem a hajam. Én sem tenném, max a véleményemet fejteném ki, ha kérdez, vagy megdicsérem.
2015. máj. 25. 23:07
 6/21 anonim ***** válasza:
75%
Mivel ismerkedésnél már látom valamennyire, milyen küllemi dolgai vannak, szokásai, hóbortjai, eleve kiesik ez a kérdés, mert össze sem jövök olyannal, aki nagyon eltér az ízlésvilágomtól.
2015. máj. 25. 23:11
 7/21 anonim ***** válasza:
37%

Ha két ember szereti egymást akkor valamilyen szinten befolyásolják egymást, és szeretnének egymás kedvére tenni. Ez a kinézetre is igaz. Teljesen megváltoztatni egy ember stílusát nem lehet, de ezzel nyilván tisztában van, aki beleszeret egy tetovált piercinges, vagy épp goth lányba.

Viszont apróbb-nagyobb változtatások, tanácsok simán beleférnek, sőt. Pl. öltözködés, frizura. Ha nem arról van szó, h rám akarja erőltetni aza akaratát, hanem csak elmondja, neki mi jön be, én azt szem előtt tartom.

Én is elmondom neki, h bejön az ing, vagy h a borosta jobban áll neki, h milyen cipő jön be és még sorolhatnám. Ha kedve van hozzá, akkor így öltözik és a pasik egyébként szeretik, ha tippeket adnak nekik.

Sokszor olvasom itt egyes lányok kommentjét, h ők bizony kidobnák azt a pasit, aki megmondja, h fesse be a haját, vagy sminkeljen. Most komolyan? A hajfestés ekkora nehézség? Gondolok egyet aztán befestetem, vörösre, szőkére mittomén, ez már a 21. század. Ha megtudnám h a pasimnak a vörös haj a gyengéje, másnap tutira egy szexi vörös frizurával állítanék haza :)

Ha szereti az erős sminket, és ezzel nincs egyedül, hiszen sok pasi bírja, akkor néha-néha miért ne sminkelhetném magam úgy.

Ugyanez az öltözködés, ha egy pasinak bejön a magassarkú, én biztos felveszem néha, mert szeretek neki tetszeni. Nem értem egyeseknek, mi enyire nagy dolog ebben.

De ugyanakkor itt a másik véglet, amikor egy pasi rá akarja erőszakolni a véleményét a barátnőjére. Pl. volt olyan pasim, aki nem tűrte a műkörmöt, és folyton ezen rinyált. Hiába csináltattam olyat, ami teljesen természetes. Végül nem ezért, de szakítottunk, mert ez egy apró jel, és nem csak ezt a dolgot akarta rámerőltetni, hanem más dolgokat is.

Tehát egy bizonyos szinten ez a beleszólás - nevezzük inkább kérésnek - teljesen ok, kedves dolog, afölött viszont nagyon irritáló tud lenni, csak a bunkó pasik csinálják.

23/L

2015. máj. 25. 23:12
 8/21 anonim ***** válasza:
80%

7:

Megkockáztatom, hogy mi két teljesen különböző típusú nő vagyunk, mert én magamnak öntözködök és elsősorban magamnak akarok tetszeni, te pedig a párodnak. Ezzel sincs semmi baj, és nem feltétlen kell megérteni, de nem mindenki van ugyanúgy bekötve. Ha mondjuk amúgy is régóta álmodoztál arról a szőke vagy vörös hajról akkor ez egy pozitív dolog lehet mert ez könnyen lehet az a lökés a régi álom megvalósítás felé. De ha amúgy soha a büdös életben nem festetted volna a hajad ilyenre (vagy tudod, hogy nem állna jól), az nekem nehezen befogadható, pláne, hogy egyik hajszíntől se olyan könnyű megszabadulni, mert átkopik a másikon vagy le kell szívatni, esetleg lenöveszteni... És akkor ott van az is, hogy az ember mit hajlandó beáldozni egy potenciálisan fél évig tartó kapcsolatért...

Amúgy szerintem annál kevés feltűnőbb dolog van, mint amikor valaki nem illik saját magához. Például menni nem bír a magassarkúban az illető, de azért egy nyitott 15 cm-s szandálban tipeg a kavicsos úton a parkban fél napot...:D

Szóval én ezekre azt mondom, hogy nem éri meg olyat erőltetni magamra, ami abszolút nem én lennék mert csak nevetségessé tehetem magam. De szerintem a műkörmös példán át érted ezt az erőszakos rávétel dolgot.

Ha beszélgetsz a barátoddal arról, hogy mondjuk a vörös csajok az esetei, és amúgy is eljátszottál már a gondolattal, hogy olyan lennél, akkor szerintem tök oké. De egy barátnőmnek például egy nap hazaállított a pasija 2 doboz fekete hajfestékkel... Enyhe férfi célzás...:D Mondtuk neki, hogy ne, egyből kiderült, hogy iszonyú rosszul áll neki, és nem sokra rá szakítottak is.

2015. máj. 25. 23:33
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

8: nem arról van szó, h már régóta álmodozom róla, mert igazából, annyira nem érdekel a hajszínem. inkább az, h nyitott vagyok az új dolgokra, és szívesen kipróbálok dolgokat.

persze megértem, ha valaki nem, és pont erről van szó, h ez csak egy kérés, nem kötelező. ha nem akarod, ne csináld, de ettől még nem kell a világból kirohanni.

amit írtál, h hajfestéket vett, hát igen ez már az erőszakos típus amit írtam. megmondanám h előbb fessük be az övét :D de ez már nekem tényleg túl erőszakos.

én csak arról írtam h néhány nő és néhány férfi is amúgy rettentően fel tudja fújni ezeket a dolgokat - öltözködés, hajszín, frizura, műköröm, tetovált szemöldök stb - pedig sztem ezek ideiglenes dolgok könnyű megváltoztatni és kár ezeken rúgózni ennyit.

ha valaki nagyon lecövekel és képtelen új dolgokra az nem csak a kinézetében de más dolgokban is így van néha. és az nem jó sztem egy párkapcsolatban, mert egy hosszú kapcsolatban kell tudnod újat mutatni néha.

2015. máj. 25. 23:52
 10/21 anonim ***** válasza:
47%

Én azért nem tudnám ezt elképzelni, mert van egyfajta stílusom, amihez nem csak a személyiségem, de valamennyire a külsőm is idomul, sőt. Ha valaki engem megszeret, akkor az is tetszik neki, amit képviselek és nem fogja kérni, hogy változzak meg.

Szerintem csak a tucatemberek képesek ilyenre, akik együtt változnak a divattal, nem képviselnek semmit, bármit megvesznek, amit az új hullám hoz.

Túl van tárgyalva.

2015. máj. 26. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!