Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interferencia kérdése:

Szerinted milyen szinten szólhatunk bele a párunk külsejébe? Öltözködés, extrém frizura, testékszerek, tetoválás?

Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 22:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%

Ja, lehet, hogy a vörösbe belemennék - mert tudom, hogy 3 mosás alatt kikopna - de ha azt mondaná, neki mindig tetszett Winona Ryder tüsi haja a 90-es évekből, nem biztos, hogy őszinte lenne a mosolyom.

Számomra vonzó, ha egy férfinek van stílusa, és érdekli, hogy hogy néz ki. Nem kell divatmajomnak lennie, de ha mondjuk szereti a sötétkék ingeket, az olyan izgi.

És nekem az is vonzó, ha nem akar tetszeni. Mármint ha a sötétkék ingeket szereti, én meg a lilát, akkor ne változtasson. Ha tudom, hogy nem miattam csípi ki magát, hanem ő mindig ilyen volt, és mindig ilyen lesz, nekem az nagyon bejön.

2015. máj. 26. 01:16
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem beleszólni egyáltalán nem, milyen alapon lenne jogom hozzá? Ha kikéri a véleményemet megmondom(és egy normális nő\férfi kikéri), de itt meg is áll a dolog részemről.
2015. máj. 26. 01:30
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi a párommal nem szólunk bele, el tudjuk fogadni és helyén kezelni. Elég nyitottak vagyunk és eddig nem volt olyan kirívó, amit ne tudnánk tolerálni, ezalatt a 3 év 3 hónap alatt.

37N

2015. máj. 26. 02:06
 14/21 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2015. máj. 26. 04:10
 15/21 PearlDiver ***** válasza:
100%

Szerintem alapvetően olyasvalakit érdemes választani, aki tetszik és bejönnek az említett külső jegyek. Ha összejössz valakivel és megpróbálod a saját képedre formálni, abból csak sírás lesz és fogcsikorgatás.

Ugyanakkor értelmes emberek tudnak egymásnak értelmes tanácsokat adni, pl hogy szerintem ez a fülbevaló nagyon nem illik hozzád, de ezt persze kulturáltan érdemes, nem erőltetve.

2015. máj. 26. 09:01
 16/21 anonim ***** válasza:
27%

véleményezni lehet...aztán a másik cselekedhet aszerint...

pl nálam tetkó és pc kizárva...ha a barátnőm beállítana 3 pc-vel az arcán és a hátára varratva egy tetkót lehet kidobnám...szeretem, de így meglepetésként tuti sokkolna...de ha mondjuk előre elmondaná, hogy XY dologért csináltatja, mondjuk valaki tiszteletére vagy valami akkor végig gondolnám, hogy eltudnám e fogadni...de így random meglepetésként nem tudnám elfogadni szerintem, mert nálam kizáró ok, amit persze ő is tud...

ha egyik napról a másikra lenyírná a haját kopaszra, mert valami új hülyeség ütött fel a fejét akkor lehet szintén vége lenne a dolognak...szerintem egyáltalán nem nőies...meg hogy vállaljam fel a barátok előtt? "hát a barátnőm meghülyült és ez lett a vége"...de ha mondjuk orvosi kezelés vagy ilyesmi miatt történne az nem zavarna, mert teljesen más az ok...a barátok véleménye itt annyiban számítana, hogy tudják én nem egy idióta nőszeméllyel vagyok együtt...de ha ennyire elbutulna az már rám nézve lenne szégyen...tömeg buta libát akárhol találni, de nekem nem ilyen kell...

tehát az ilyen extrém dolgok ha önálló cselekedetből történnek szerintem illik megbeszélni a másikkal...kisebb változás könnyebben tolerálható...nem mind1, hogy egy szép barátnő mellett kel az ember, vagy egy kopasz buta vasálarcos liba mellett...

a szépet itt úgy értem, hogy ahogy szereti látni a másikat az ember és nem egy szándékosan elcsúfított arc...

22F

2015. máj. 26. 09:11
 17/21 anonim ***** válasza:
65%

"meg hogy vállaljam fel a barátok előtt?"

Te aztán férfi vagy a javából.

2015. máj. 26. 13:23
 18/21 anonim ***** válasza:
36%
#17: úgy értettem, hogy egyik pillanatról a másikra "meghülyül"...amikor én sem tudom felfogni, hogy hirtelen mi ez a változás...amikor teljesen kifordul önmagából...
2015. máj. 26. 13:35
 19/21 anonim ***** válasza:

A hajával van főképp állandóan, hogy nyírjam le neki 3 mm-essel oldalon, felül meg 6-ossal, de lehet kopasz is. Én meg mindig lenyírom neki oldalon, ott lehet 3, de felül 12-essel. Neki meg az a baj, hogy 1 cm-es haj hosszú. Na ilyenen vitázunk. Mondom neki, nem akarom hogy kugli fejed legyen, különben is, ő is mondja hogy ne nyirassam le a hajam rövidebbre.

Ő előbb szólt meg engem öltözködésben, úgyhogy...

Oltjuk egymást.

2015. máj. 26. 13:54
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem szólunk bele egymás külsejébe. Neki vannak tetkói, kopaszra nyírja a haját. Ám tegye. Mivel őt szeretem, idővel megszoktam, hogy ilyen. Szeretne még több tetkót csináltatni, oké. Az ő teste, az ő dolga.

Nem hiszem, hogy tudnék olyan külső változtatást mondani,amit ha megtesz, akkor elhagyom. Sőt egész biztos, hogy nem. Egyszerű az ok: nem a külső számít. Tőlem hazaállíthat hupililára festett lábszőrrel is, akkor is ugyanaz az ember marad, akit szeretek.

Egyébként nem beleszólás szintjén, de befolyásoljuk egymást. Én például pont azért lettem vörös, mert neki a vörös nők a gyengéi és amikor nem tudtam dönteni, hogy milyen színű legyen a hajam, megkérdeztem a véleményét. Neki szakálla volt, amikor megismerkedtünk, aztán levágatta. Egyszer mondtam, hogy nekem az tetszett, azóta megint növeszti.

Végül is ki másnak akarjunk tetszeni, ha nem egymásnak? :)

2015. máj. 26. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!