Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én lennék a hülye, amiért nem egyezik a véleményünk?
A barátom tetoválást akar csináltatni a kezére. Ezzel még nem is lenne bajom, mert nekem is van egy kis tetkóm, de én akármikor el tudom takarni, neki viszont egy nagyobb minta lesz, és folytatni is szeretné.
A legnagyobb problémám ezzel kapcsolatban az, hogy kifejezetten taszítanak a "szétvarrt" pasik, és benne pont ez vonzott eddig, pont ez volt a különleges benne, hogy nem volt tetoválása.
Hiába mondtam el neki a véleményemet, azt mondta, hogy leszarja...ráadásul az időzítés sem a legjobb, mert nyaralás és összeköltözés előtt állunk, ő még jogsi és álláskeresés előtt is, és nem hiszem, hogy pont most kéne 30.000 Ft-ot kiadni erre...
Most tényleg nekem kéne szarul éreznem magam?
nem neked
a srác kompromisszum készsége 0-a
ez a későbbiekben is nagy gond lesz nálatok
Miért lenne különleges azért valaki, mert nincs tetoválása?
Neked szabad, de neki nem?
Az ő pénze, azt csinál vele, amit akar.
Az ő teste, azt csinál vele, amit akar.
Az érveiddel van probléma. Az ő pénze, az ő teste. Az viszont, ha látható helyre, nagy méretben kéri, bizony okozhat neki kellemetlen pillanatokat még a jövőben. Már csak az álláskeresés miatt sem. Nehezebb olyan valakit komolyan venni, aki festővászonnak képzeli magát.
Ahhoz viszont minden joga megvan, hogy ne egyezzen a te véleményeddel és nem hallgatott rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!