Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én lennék a hülye, amiért nem egyezik a véleményünk?
A barátom tetoválást akar csináltatni a kezére. Ezzel még nem is lenne bajom, mert nekem is van egy kis tetkóm, de én akármikor el tudom takarni, neki viszont egy nagyobb minta lesz, és folytatni is szeretné.
A legnagyobb problémám ezzel kapcsolatban az, hogy kifejezetten taszítanak a "szétvarrt" pasik, és benne pont ez vonzott eddig, pont ez volt a különleges benne, hogy nem volt tetoválása.
Hiába mondtam el neki a véleményemet, azt mondta, hogy leszarja...ráadásul az időzítés sem a legjobb, mert nyaralás és összeköltözés előtt állunk, ő még jogsi és álláskeresés előtt is, és nem hiszem, hogy pont most kéne 30.000 Ft-ot kiadni erre...
Most tényleg nekem kéne szarul éreznem magam?
Nem szabad bepöccenni a komolytalan vagy gonosz válaszok miatt,csak engedd el a füled mellett.
Nem merült fel benned,hogy esetleg nem ő a nagy ő?
Én akit szeretek azt elfogadom minden rossz és jó döntésével, tulajdonságával együtt.
Nem tudom, hogy te hogy vagy ezzel de én ebbe nem szólnék bele, gondolom őt sem zavarja a tetoválásod. Az meg senkit sem érdekel, hogy kinek mekkora a tetoválása, tetoválás az is. Bár ha cinikus szeretnék én is lenni akkor azt mondom, hogy b*ssza meg magát aki megakarja nekem mondani, hogy mit csináljak a testemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!