Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sejtem, hogy akinek elállnak a fülei, mint pl. az enyém, annak semmi esélye a nőknél?
"Azért azt nem hinném, hogy a lábszár csontos műtét minden napos lenne :)"
És írtam, hogy mindennapos?
"Meg nem minden nőnek kell naponta kihuzgálni a ˝bajuszát˝ , ˝szakállát"
És írtam, hogy minden nőnek mindennap kell?
Nálunk a családban minden nőnek napi teendő ez egyébként.
Elálló fül sem jut minden nőnek, nekem se kellett megműteni. De akinek eláll, igenis megműtteti, ha bármi hátrányát tapasztalja.
"Meg a szeműtét is csak azért, hogy ne rondítsa el a szemüveg az arcukat, ez is csak hiúság, semmi több, elárulom, hogy van olyan nő, akinek kifejezetten jól áll a szemüveg."
Ugyanez igaz az elálló fülre is.
Erről beszélgetünk most.
"Meg a szeműtét is csak azért, hogy ne rondítsa el a szemüveg az
arcukat, ez is csak hiúság, semmi több, elárulom, hogy van olyan nő,
akinek kifejezetten jól áll a szemüveg."
Ugyanez igaz az elálló fülre is.
Erről beszélgetünk most.
Az elálló fülre ez nem épen igaz, hogy valakinek is jól állna.
Meg nem minden nőnek kell naponta kihuzgálni a ˝bajuszát˝ ,
˝szakállát"
És írtam, hogy minden nőnek mindennap kell? Igen írtad, hogy napi feladat. Abban a kommentedben, ahol hosszasan felsorolod, hogy miken mennek keresztül a nők a szépségért. Igaz azt nem írtad, hogy minden nőnek, de azt igen, hogy napi teendő.
A fuleddel beszelsz? A fuled van a szived meg az agyad helyen? NEM! Na latod akkor nem szamit,hogy picit szetall a fuled, ha te nem foglalkoznal vele ennyit nem is tunne fel a noknek vagy viccelodhetnel vele te magad is. Hozd ki belole a legjobbat es kesz.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!