Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sejtem, hogy akinek elállnak a fülei, mint pl. az enyém, annak semmi esélye a nőknél?
Figyelt kérdés
Úgy látszik valamivel elkell foglalnom magam, ha már párkapcsolatom nem lehet a külsőm miatt, csak egyedül semmit nem jó csinálni.2015. aug. 6. 23:40
1/52 anonim válasza:
Van elálló fülű rokonom, aki boldog párkapcsolatban él, úgyhogy ezen biztosan nem fog múlni. :-)
3/52 anonim válasza:
will smithnek is elállnak a fülei, még is sztár lett, és van felesége is. :)
4/52 A kérdező kommentje:
Úgy bírom, hogy amikor kiírnak ilyen mezei senkik, mint én is ilyen kérdéseket, és sztárokkal példálóznak, hogy a testi hibáik ellenére van csajuk. Bakker, egy sztárnak még szép, hogy lesz párkapcsolata
2015. aug. 6. 23:54
5/52 A kérdező kommentje:
Ja meg Will Smith-nek van kb. 4 cm-ks füle, ami ép hogy eláll, nekem, kb 6-7 cm, és b..ottúl eláll, nem mindegy.
2015. aug. 6. 23:57
6/52 anonim válasza:
2-essel értek egyet
járd végig az utat ami ahhoz kell hogy sebészi úton helyre hozzák olyannak amivel elégedett leszel
különben nem fogsz tudni teljes életet élni ahogy elnézem az irományaidat
7/52 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam rajta régen, de letettem róla, fogadjanak el így,vagy ha ennyire nagy gond ez a nőknek, akkor megdöglök inkább egyedül.
2015. aug. 7. 00:15
8/52 anonim válasza:
"valamivel elkell foglalnom magam"
Nincs semmi dolgod?
"egyedül semmit nem jó csinálni"
Nincs barátod?
Először illeszkedj be egy társaságba, ahol megtanulod elfogadni magad. Ne hagyd, hogy a társaság átalakítson, magadat add, és el fognak fogadni, hisz egyéniség vagy!
Válassz magadnak barátot, akivel legyen egy közös hobbitok... együtt aztán könnyebb nekiveselkedni a hódításba is, és könnyebb elviselni a kezdeti kudarcokat is.
Mindent bele! ;)
9/52 A kérdező kommentje:
Barátaim vannak, a barátkozással nincs, és nem is volt gondom, a nőkkel állok hadilábon. Elfoglaltságom is van, van ami lekössön, de egy barát mégis más, mint egy barátnő. Egy barátomhoz nem szívesen bújnék hozzá pl. :) Meg ugye az se lenne rossz, ha nem egyedül élnék, hanem egy nővel.
2015. aug. 7. 00:23
10/52 anonim válasza:
hány éves vagy?
(csak kíváncsiságból kérdezem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!