Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sejtem, hogy akinek elállnak a fülei, mint pl. az enyém, annak semmi esélye a nőknél?
hmm... fiatalabbnak gondoltalak,mindegyis :)
szerintem nem feltétlen ez a probléma,de lehetséges
más külső,belső adottságok amiket megosztanál,hogy kiderüljön mi az ami még lehet?
15: Dehogyis!
Ez nagyon rosszul tudod.
A lányok is járnak drága fogszabályozásra, ha ferdén nő a foguk.
A lányok is csináltatnak fájdalmas széjsebészeti beavatkozásokat és drága, fájdalmas, stresszes fogszépészeti beavatkozásokat, hogy szépek legyenek a fogaik.
A lányok is megműttetik a fülüket, ha eláll, az orrukat, ha görbe, és számos más esztétikai műtétet a külsejük érdekében.
Minden hónapban elmennek kozmetikushoz lábat, kart, bajuszt, egyebet gyantáztatni, arcot masszíroztatni, pattanásokat naponta nyomkodnak, és rengeteg kencével ápolják a bőrüket, hogy csak fele olyan jó állapotban legyen, mint a férfiaknak gyárilag.
Kihúzkodják szemöldökcsipesszel a bajszukat, szakállukat, szemöldöküket, mellbimbójuk körül, hasuk alján lévő szőrcsíkot, ez napi feladat.
Leborotválják a hónaljukat és a puncijukat, ez is napi dolog.
Kísérleteznek drága hajápolószerekkel, hogy megállítsák a hajhullást, és visszanövesszék az elvesztett hajat.
Póthajat vesznek, ha már muszáj.
Szoláriumba járnak.
Stílustanácsadót fizetnek.
Fodrászhoz járnak.
Előnyös ruhákat vásárolnak maguknak.
Kivizsgáltatják és kezeltetik magukat, ha kellemetlen testszaguk van, erősen izzadnak, lábszaguk van vagy szájszaguk.
Zsírleszívást csináltatnak (műtét), meghosszabbíttatják a lábszárcsontjukat, hogy magasabbak legyenek.
Műszempillát tetetnek fel (3 órás fekvés 3 hetente), manikűröznek, körmöt lakkoznak, műkörmöt csináltatnak. Pedikűröztetnek, lereszelik a sarkukról a bőrkemémnyedést.
Cellulitkezelésre járnak.
Szemműtétnek vetik alá magukat, hogy ne kelljen szemüveggel elcsúfítani az arcukat.
Soroljam még?
És ezek a teljesen átlagos testápolási dolgok, semmi extrém.
18: Hát én eddig pár százezer Ft-ot elköltöttem az elmúlt 15 év alatt hajregenerálásra, talán egy millió is volt.
Vannak módszerek, amik javítottak a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!