Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön valakinek az ilyen testalkat?
De még hogyne jönne be. :) Egy kivétellel az összes barátom 190+ magas volt, imádom a széles vállakat, a vékonyabb testalkatot. :)
19L
#4 - mintha nem lenne elég egyértelmű, férfiról van szó.
Annyira unalmasak már ezek a kérdések. Egy magas, vékony férfi kérdezi, hogy bejön-e valakinek a testalkata, amikor pontosan tudja, hogy ez kell a nőknek. Csak azért kérdezi, hogy begyűjtse a bókokat és a privát üziket.
#6 Te vagy a beteg.
Már miért ne jönne be valakinek ez a testalkat? Életedben nem láttál még ilyen testalkatú férfit nővel? Végigmegyek az utcán, látok legalább 30-at.
Hol laksz? Odakoltozom!
Mert itt a kigyurt alacsonyaknak van noje
Magyarországon lakom. Bármelyik nagyvárosban ez van. Lehet te vidéken laksz, ott nem tudom mi a helyzet.
Most felmentem társkeresőre. 175cm a minimum elvárt magasság látható az ideálban. Maximumot nem is láttam, esetleg olyan 220 körül.
Vagy, ha gondolod, itt a fórumon írd be, hogy magasság és olvasgass kommenteket. Sehol nem látsz olyat, hogy alacsony, de izmos a menő. Mindenhol vagy nem érdekli a magasság, vagy 180cm a minimum, mert az férfias.
Ennyi.
Magas+izmos az elvárás. Ha magas, de vékony, az nem jó, szokták is írni, hogy "de azért legyen rajta izom".
És az izom jobban számít a magasságnál. Tehát egy alacsony izmosnak több esélye van, mint egy magas vékonynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!