Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a srác azt várja, hogy én szedjem fel?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nevetségesen hangzik, de biztos, hogy tetszem neki. Pl mikor ráírok, mindig nagyon örül neki, meg zavarja, ha nem írok. Találkoztunk már egyszer, oda is alig mert elhívni, csak annyit írt, hogy el akar hívni fagyizni...de végül nekem kellett időpontot mondani XD Mi baja lehet?
19/L
2015. aug. 5. 21:37
11/13 anonim válasza:
Attól, hogy nagy az arca, még lehet beszari.
12/13 anonim válasza:
5:
Az lehet vetítés is!
Nem lehet, hogy Téged tapasztaltabbnak gondol magánál?
Ha elmondanád, hogy egy szűz fiúval szeretnéd elveszíteni a szüzességedet, vagy hogy úgy szeretnéd, ha mér megcsókolna valaki életedben először, talán a kifejtésben más derülne ki a "szexuális tapasztalatairól".
:)
13/13 anonim válasza:
4: Nem sok nő van, aki élete során több férfihoz vonzódik, mint 3. Ez a nemi jellemzőnk, jól látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!