Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt még olyan rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt még olyan rajtam kívül akit 20 elutasítás után 21edikre nem utasítottak el?

Figyelt kérdés
Mától kezdve a 21 a szerencseszámom. Mindenkinek üzenem, hogy ne adja fel amíg nem utasították el legalább 21szer!!!

2015. aug. 5. 11:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Na végre, nem fogjuk hallgatni a rinyálást :D
2015. aug. 5. 12:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi a tanulság? Ha tetszik valaki, akkor előtte meg kell kérdezni 20 másikat is. Vagy amennyi a 21-hez kell még. :D
2015. aug. 5. 12:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Nos, én a másik oldalról vagyok, kismilliószor utasítottam el szegény srácot, aztán most, h kicsit jobban megismertem, rájöttem, h sok a közös bennünk, nagyon jól elvagyunk, és adok egy esélyt a dolognak (mentségemre szóljon, mikor elutasítottam, mindig jó okom volt rá, vagy volt valakim, meg aztán elég zűrös is volt akkoriban, de most már összeszedte magát) azt nem tudom, hányszor utasítottam el annak idején, de most örülök, h nem adta fel :)
2015. aug. 5. 13:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
#13: Ezekben a megtörtént események akár visszájára is elsülhettek volna. Lehet, hogy egy másik lány már zaklatásnak vette volna a párod próbálkozásait. Ezerből talán egy-két eset jön be a kitartó hozzáállással, de valljuk be, sok nő kényelmetlennek érzi, ha egy férfi sokadjára sem ért a szóból.
2015. aug. 5. 13:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Jav.: Ezek*
2015. aug. 5. 13:40
 16/17 anonim ***** válasza:
14.: Így van.
2015. aug. 5. 14:11
 17/17 anonim ***** válasza:
13-as vagyok, igazad van Ámítástechnika, olyannyira, h akkoriban már nekem is kifejezetten terhes volt a dolog, egyik este a végén már majd elbőgtem magam, mikor nem elég, h ő maga nyomult ezerrel, a barátaim is minden áron össze akartak hozni minket, mikor ott volt az én kiszemeltem, aki végig nézte, hogy rám van kattanva...azt hittem felrobbanok...aztán sokáig nem is találkoztunk, vagy ha mégis akk is épp csak köszöntünk egymásnak, tök visszafogottan viselkedett, aztán egyik este úgy adódott, h elkezdtünk beszélgetni, teljesen kulturáltan, kérdezgetett, válaszoltam és egyre ink rájöttem, h egyáltalán nem olyan, mint hittem és nagyon sok közös van bennünk :) szval csak annyit akartam ezzel mondani, h nem a kitartással van a baj, hanem a nyomulással, amivel minden egyes szórakozóhelyen legyen az diszkó vagy kocsma szembe találkozunk, mikor olyan nyilvánvalóan, olyan akaratosan nyomul a srác, pláne ha meg még kicsit ittas is, mert ált azok szoktak lenni, h egyből az esik le nekünk, h ez is csak meg akar dugni....
2015. aug. 5. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!