Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez gyerekes célnak számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gyerekes célnak számít a nők szemében? 23/F

Figyelt kérdés

Most éppen egy multicégnél vagyok szoftverfejlesztő gyakornok, de az a tervem, hogy Msc diploma és 3 év munka után otthagyjam az egészet, indie játékprogramozó legyek, saját vállalkozást indítsak, valamint saját youtube videó-sorozatom legyen.

De ezekszerint én "nem nőttem fel" és csak akkor vagyok "ambíciózus" meg lesz "zegzisztenciám", ha maradok bérrabszolga és végignem sz*pok minimum 10 évet, hogy aztán valami menedzserként stresszben és szívbajban haljak meg... Viszont én dolgozok a játékprogramozó álmomért, még így munka mellett is. Nyugtassatok meg, hogy nem így kell lennie.

2015. aug. 4. 18:48
1 2
 11/14 anonim válasza:

Te jelenleg előrébb helyezel egy képzelt (ergo abszolút, de nem valós) problémát az álmodnál, ezt itt a probléma. Teljesen feleslegesen kevered belső konfliktusba saját magad, másrészről ahogy írtam. Ha a nők véleménye érdekel akkor sokkal inkább a sportos, igényes külsőre hajts, a csajozáshoz rövid kapcsolatokhoz ez elég, egy hosszabb kapcsolatot pedig úgy is olyan nővel tudsz kialakítani aki elfogad olyannak amilyen vagy. Na már most, ha olyan munkát fogsz végezni amit rühellsz az kifog hatni az életed minden területére, ergo ne számíts valamilyen fényes párkapcsolatra.

Hosszútávon csak buksz, illetve a lehetőségeidet eléggé lekorlátoztad a kérdésedben. Azért ezen kívül kis millió más lehetőséged is van, főleg programozóként.

2015. aug. 4. 19:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy gyerekes! Kifejezetten ambiciozus vagy. Ha masnak dolgozol, mindig lehuznak.
2015. aug. 4. 22:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Úúú király vagy! *-*

Egy élete van az embernek, élje meg egyedien!

19/L

2015. aug. 5. 02:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Mióta számít a saját vállalkozás gyerekes célnak bárki szemében? Túldimenzionálsz szerintem egy amúgy is csak képzelt problémát.
2015. aug. 5. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!