Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gyerekes célnak számít a nők szemében? 23/F
Most éppen egy multicégnél vagyok szoftverfejlesztő gyakornok, de az a tervem, hogy Msc diploma és 3 év munka után otthagyjam az egészet, indie játékprogramozó legyek, saját vállalkozást indítsak, valamint saját youtube videó-sorozatom legyen.
De ezekszerint én "nem nőttem fel" és csak akkor vagyok "ambíciózus" meg lesz "zegzisztenciám", ha maradok bérrabszolga és végignem sz*pok minimum 10 évet, hogy aztán valami menedzserként stresszben és szívbajban haljak meg... Viszont én dolgozok a játékprogramozó álmomért, még így munka mellett is. Nyugtassatok meg, hogy nem így kell lennie.
Nézd az csinálsz amit akarsz, de azt ne várd el a világtól, hogy fizessen is érte.
Egy rabszolgamunka legalább eltart és persze a kedves oldalbordát is, mert egy informatikusában csak a pénztárcáját látják az esetek 90%-ban.
Köszi a válaszokat, ez megnyugtató.
(A kérdezô vagyok, csak külön profilom van a válaszoknak)
Igen, én is így gondolom, de nem akarom, hogy emiatt elôitéletesek legyenek a lányok velem.. Hogy emiatt ne akarjanak megismerni, stb..
(Kérdezô)
Szerintem nem gyerekes, de ez nagyon kevés embernek jön be. Oké, hogy Pewdiepie milliomos lett a videókból, de nem mindenki olyan jó mint ő. :D Akkor gyerekesnek tartanálak, ha előbb kilépnél és utána kezdenél el szórakozni ezzel.. de ha normálisan állsz hozzá, és munka mellett kezded el a játékokat fejlesztgetni, meg felrakni pár videót hogy kiderüljön egyáltalán érdekes vagy-e, akkor oké. :)
21L
Szerintem ezzel semmi gond, ha van pénz benne és ezt szeretnéd csinálni.
Csak akkor látnék vele gondot, hogy ha ez ilyen éhenhalós szakma lenne. De akkor sem a komolyságával lenne a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!