Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, vajon milyenek az esélyeim?
Nem részleteznéd?
Pontosan hogyan nyilvánul meg Nálad ez az "ügyetlenkedés"?
Miféle célod volt ami sok időt elvett?
Komolyan érdekel.
zavarba jövök beszélgetés közben, nem tudom fenntartani a beszélgetést, nem merek célzásokat tenni max annyit hogy szép a hajad vagy ilyesmit, túl keveset érek hozzá az illetőhöz, egyszerűen nem vagyok elég közvetlen.
És hogy milyen ambicióim vannak? Meg milyen egyéb akadályaim? A családom felhalmozott 50 millió adósságot amit örökölhetek ha nem húzom ki magam ez alól, és amég ezzel kell foglalkoznom addig sem akarok utcaseprőként praktizálni, magyarán tanulok és dolgozok
Hidd el mások is zavarban vannak néha,próbáld nem kimutatni ezt,bár vannak akik szeretik a szégyenlős ffiakat is.Már az is nagyon jó ha valami olyasmit mondasz,hogy "szép hosszú a hajad,mióta növeszted?" vagy "milyen különleges a szemed színe, arra emlékeztet,hogy...",legalábbis ezeken még senki nem sértődött meg.
Érintés? Nem mindenki örül,ha már az első találkozáskor ölelgetik,szerintem a kéz,kar megérintésénél nem kell tovább menni.Ha meg tetszik neki akkor átkarolhatod és ebben a pozícióban, azért csak érzed majd,hogy mennyire feszült meg az érintéstől.
A beszélgetés két emberből áll,ha te lefagysz akkor majd ő átveszi az irányítást és belevon téged egy másik témakörbe, ezáltal bekapcsolódsz újból a társalgásba, ez majd megnyugtat és következőleg jobban fog menni.
Amúgy nem lehet, hogy csak simán ilyen a természeted,hogy csak több idő elteltével tudsz közvetlenebb módon viselkedni másokkal?
A kérdésedre a válasz pedig,hogy igen,eltudnám képzelni magamat egy szorgalmas,de udvarlásilag nagyon ügyetlen sráccal.
19/n (2es hsz vagyok)
köszönöm a megnyugtató válaszod 2 es örülök hogy vannak ilyen lányok mint te :)
utolsó: igazad van, a papás mamás kimaradt az életemből, ugyanakkor azt nem állítanám, hogy nem látom a lányok lelki világát mert az összes nő ismerősömmel lelkizek és támaszt nyújtok nekik ha szükségük van rá, csak pont emiatt nem érek többet talán mint egy zsebkendő amit ha telesírtak eldobhatnak. ezen a szokásomon nehéz változtatni mert úgy hiszem, hogyha szimpatikus valaki, akkor segíteni akarom őt bármiben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!