Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a korombeli pasikat nem érdeklem?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, de csak a kis 15-16 srácok érdeklődnek irántam. Jóval fiatalabbnak tűnök a koromnál, ès az én korosztályom férfi tagjai rám sem hederítenek, mert azt hiszik, kislány vagyok...:SS2015. aug. 3. 22:05
21/30 anonim válasza:
Írhattad volna hamarabb is, hogy kismellű vagy, akkor nem próbálkozok be.
22/30 A kérdező kommentje:
A viselkedésem pedig olyannyira nőies, hogy "Úrinő" a becenevem.
2015. aug. 3. 22:57
23/30 A kérdező kommentje:
Hát szerinted egy nagymellű lányt ki gondol gyereknek?
2015. aug. 3. 22:57
24/30 anonim válasza:
Miért ne gondolhatnák gyereknek? Csomó tizenéves nagymellű csaj van
25/30 anonim válasza:
Le merem fogadni, hogy ha próbálkozik nálad egy veled egykorú, aki egy kicsit is eltér az ideálodtól, azonnal kikosarazod.
"Nincs meg a szikra." Tipikus női lerázó duma. Ezerszer megkaptam már. Már bocsi, hogy ezt mondom, de egy kétszíni r*****-nak tűnsz azok alapján amit írsz.
És ezt nem azért mondom, mert nem ismerkedsz itt. Ahogy említettem egy korábbi hozzászólásban, én nem írtam neked privátot.
27/30 anonim válasza:
Jujj nekem volt egy tök hasonló munkatársam. Esetleg te vagy az Alexandra? :D Hát tök ronda az ilyen csaj...Mit tegyél, ismerkedj 16 évesekkel!
28/30 anonim válasza:
Hol és hogy szoktál ismerkedni? Írd le privátban Elmondom a véleményem majd róla és mikor kéred többet nem írok.
29/30 Petya1821 válasza:
Változtass a viselkedéseden és adj magadra többen is fel fognak figyelni rád ! :)
30/30 anonim válasza:
Márcsak azt nem értem mi volt olyan szörnyű a 12-es válaszomban, amiért le kellett 0-ra pontozni... Szánalom komolyan mondom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!