Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdeklem?
Figyelt kérdés
Volt egy lány akit megismertem egy buliba ( haverom volt barátnőjének a barátnője :P ) s többször is buliztunk együtt majd a haveromtól elkérte a számomat s párszor beszélgettünk de kb ha hívtam néha felvette pedig ő szeretett volna beszélgetni ... aztán egy idő után abbamaradt de mivel kb 40 km lakik ritkán találkoztunk az utobbi 2 honapba hát mi is 2 hetente bejárunk a szomszéd városba bulizni mindig valahogy összefutunk :P köszön odajön pár szót váltunk s mindenki megy a maga útján ( persze én is mentem oda hozzá... de mindig látom rajta h bejövök neki de nem tudom ( látszik a szemén mindig mosolyog :) cuki ) próbálkoztam nála akkor is mikor megismerkedtünk de nem úgy alakult... szerintetek megéri újra bepróbálkozni nála ? ( egy kis érdekesség azóta is az ő barátnői bárhol felismernek a a haveromat :P nem s mindig hangosan köszön előre persze én is szoktam de sokszor úgy alakult h pont a hátam mögött jött s ugy szólított meg köszönt :P mindig azon vagyok h elhívjam egy italra de mindig eltűnt :P - számomra egy kicsit fura ez a helyzet vagyis hm nem tudom - remélem kitudtátok venni a lényeget:P lehet picit elkalandoztam de annyi balulsikerult kapcsolatom volt az elmúlt év h szó szerint csajozást már a hátam közepére kívánom most de ő valahogy más :P de nem tudok rajta eligazodni2015. júl. 18. 20:42
1/3 anonim válasza:
Szerintem próbálkozz nála! Sok sikert!;)
2/3 A kérdező kommentje:
Következő alkalommal ha ugy találkozok vele picit nyomulósabb leszek elhívom egy italra s remélem:P
2015. júl. 18. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!