Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adnak jeleket és kezdenek flörtölni, olyan lányok akiknek van párkapcsolatuk? Mind ribi, vagy nincs jobb játékuk?
A testbeszéd elemzésénél soha nem szabad csak a testbeszédet nézni, hozzá kell venned az összképet is, hogy hogyan néz rád, mit mond és hogyan mondja, és milyen egyéb jeleket közvetít a testbeszédével. Például ha az óráját is nézegeti, miközben a haját piszkálja, valószínű, hogy nem érdekled annyira.
A két leírt példád pont jellemző rám is egyébként. A hajamat folyton hátratűrögetem, akkor is, ha épp nem beszélgetek senkivel, mert ritkán jutok el a fodrászomhoz, emiatt a hajam mindig túl hosszú ahhoz, hogy ne lógjon a szemembe, de túl rövid ahhoz, hogy a fülem mögé tűrjem és ne hulljon újra előre 2 perc múlva. A karkötőimet zavaromban szoktam piszkálni, és mivel nem vagyok túl társasági ember, mindenféle társas interakció zavarba hoz. Szóval, nem minden a testbeszéd.
Nézd kérlek, attól, hogy egy nő kapcsolatban van, még nem szűnt meg nőnek lenni: reagál a férfira akkor is, ha esze ágában sincs akárcsak dugni is vele egyet a hátsó helyiségben, nem hogy feleségül menni hozzá.
Mert hát a Férfi-Nő-játék egy l'art pour l'art játék.
Azért játsszuk, mert férfiak vagyunk, és mert nők. És örülünk ennek.
Szóval azt akartam mondani, hogy vedd figyelembe, hogy a te célod (nevezzük szexnek, vagy párkapcsolatnak akár) sokszor egyedül csak a te célod, nem a másiké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!