Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért adnak jeleket és kezdene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért adnak jeleket és kezdenek flörtölni, olyan lányok akiknek van párkapcsolatuk? Mind ribi, vagy nincs jobb játékuk?

Figyelt kérdés
Már a nagyon sokadik alkalom,hogy egy lány elkezd beszélgetni velem, érdeklődik ,látszólag kedves, vigyorog a vicceken,aztán benyögi hogy például : ja és képzeld a párommal holnap megyünk moziba. Ilyenkor mondanám ,hogy rohadj meg a pároddal együtt :D de nem teszem ,csak csendben ,mindig egy világ omlik össze bennem, hogy mi a francért adta a "jeleket"hülyített eddig, minek állt velem szóba,ha úgyis van valakije ,rólam meg tudja hogy nincs. Direkt élvezkednek ezen a nők?

2015. aug. 3. 19:52
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
82%
A kedvesseg nem flortjel meg a humorerzek sem. Az erdeklodes se flortjel. Nezzel utana peldaul Allan Pease : A testbeszed enciklOpediaja c. Konyvben. Jobban tanulmanyozd a testbeszedet, Hogy ne legyen felreertes a kommunikacioban. AmuGy meg vedd fel facen oket es nezd meg a szingli bnoiket. Ez csAk otlet. En ezt csinalnam.
2015. aug. 4. 09:06
 32/35 anonim ***** válasza:
A meghivatas aZ gusztustalan piocaskodas Rajtad. Szerintem ne hivj mEg senkit. En nem hivatom meg magaM meg az elettarsammal se. Onallo felnott ember vagyok, nincs szuksegem senki anyagI tamogatasara meg egy kave erejeig sem.
2015. aug. 4. 09:10
 33/35 A kérdező kommentje:
Akkor mi a biztos jel? Olvastam ilyen cikkeket ,ott írták hogy a haj meg ékszer baszkurálás beszéd közben az a jel.Meg ha megérintik a férfit mintegy véletlen,meg a szemébe néznek,mosolyognak. Na hát ez mind megvolt a foglalt csajoknál is,akik nem akarnak semmit,csak mulatni egy jót ,meg ingyen italokat. Én meg nem akarok foglalt nőt,voltam már szeretői státuszban rövid ideig,köszi elég volt. Tartós kapcsolatot szeretnék normális nővel aki nem flörtől egész nap ,miközben a pasija melózik.Létezik még ilyen valahol?
2015. aug. 4. 10:59
 34/35 anonim ***** válasza:

A testbeszéd elemzésénél soha nem szabad csak a testbeszédet nézni, hozzá kell venned az összképet is, hogy hogyan néz rád, mit mond és hogyan mondja, és milyen egyéb jeleket közvetít a testbeszédével. Például ha az óráját is nézegeti, miközben a haját piszkálja, valószínű, hogy nem érdekled annyira.

A két leírt példád pont jellemző rám is egyébként. A hajamat folyton hátratűrögetem, akkor is, ha épp nem beszélgetek senkivel, mert ritkán jutok el a fodrászomhoz, emiatt a hajam mindig túl hosszú ahhoz, hogy ne lógjon a szemembe, de túl rövid ahhoz, hogy a fülem mögé tűrjem és ne hulljon újra előre 2 perc múlva. A karkötőimet zavaromban szoktam piszkálni, és mivel nem vagyok túl társasági ember, mindenféle társas interakció zavarba hoz. Szóval, nem minden a testbeszéd.

2015. aug. 4. 19:12
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Nézd kérlek, attól, hogy egy nő kapcsolatban van, még nem szűnt meg nőnek lenni: reagál a férfira akkor is, ha esze ágában sincs akárcsak dugni is vele egyet a hátsó helyiségben, nem hogy feleségül menni hozzá.

Mert hát a Férfi-Nő-játék egy l'art pour l'art játék.

Azért játsszuk, mert férfiak vagyunk, és mert nők. És örülünk ennek.

Szóval azt akartam mondani, hogy vedd figyelembe, hogy a te célod (nevezzük szexnek, vagy párkapcsolatnak akár) sokszor egyedül csak a te célod, nem a másiké.

2015. aug. 17. 00:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!