Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adnak jeleket és kezdenek flörtölni, olyan lányok akiknek van párkapcsolatuk? Mind ribi, vagy nincs jobb játékuk?
"de úgy gondolod, a párkapcsolat arról szól, hogy van egy párod, és megszakítod a kapcsolatot az összes barátoddal, ismerősöddel, családtagoddal?"
Szó sincs erről,nem kell megszakítani. De én egyik említett kategória sem vagyok.Gondolom mindhárom kategória pontosan tudja hogy az adott nő foglalt. Én meg nem tudom. És ezt használja ki, hívhatjuk bókgyűjtésnek is finomkodva,de én nem így nevezném..
Azért csinálják, hogy növeljék az egójukat, és önigazolást kapjanak arról, hogy ők mennyire kelendőek. Na meg persze hogy finoman, érzéssel, de jót rúgjanak a szingli pasiba azzal hogy elhúzzák az orruk előtt a mézesmadzagot.
Akkor fordítsunk a dolgon: Ha megkérdezem egy csajtól a pontos időt, vagy hogy hol van cigibolt a közelben, miért leszek egyből "újabb próbálkozó nyomi" a szemében?
"Mondjuk ott ül egy lány a könyvtárban/kávézóban akárhol, ti odamentek és megkérdezitek pl., hogy mit olvas. Szerintetek erre mi a megfelelő reakció? Az, hogy "barátom van"?"
Nem. Azt, hogy megmondja, mit olvas. Én erre pl mondok valamit: hogy azt én is olvastam és szeretem annak az írónak a műveit,leülhetnék e mellé szabad e a hely,vagy meghívhatom egy kv-ra? Erre azt kellene felelnie ,hogy bocsi de nemsokára jön a párja,vagy köszönöm de nem,most nem ér rá stb..és akkor nyílt lapokkal játszunk és gond egy szál se,elköszönök balra el.
.
De mit tesz?, mosolyogva meghívatja magát, eldiskurálunk az adott könyvön vagy más témán vagy bármin ,aztán 1-2 óra csevejgés és kifizetett kv süti után (nem az ára a lényeg ,azt leszarom) közli hogy akkor ő menne mert megbeszélt a PÁRJÁVAL egy bevásárlást. És ne kapjak agyfaxt?
Ma melóztam egy szakemberrel, közben beszélgettünk a nőkről. Ez a csávó megdugott vagy 80-90 nőt simán eddig életében. És egy dolgot mondott mindről: "nincs megdughatatlan nő, és tudd, hogy mindegyik vágyik egy titkos szeretőre, kapcsolatra. Akkor is, ha van párja. Ilyenek a nők."
Na most szűrd le ebből a tanulságot! :)
Mi a tökömet kerestek ti a Felnőtt párkapcsolatok kategóriában? Elmondom, hogy megy ez felnőttéknél. Van valakid. Állandó veszélyben van a boldogságod, mert kísértések ezrei érik az embert nap mint nap. Ha nem vagy elég jó párodnak, hamar azt veszed észre, hogy egyedül maradtál. És nem azért, mert a nő megbízhatatlan, hanem azért, mert te alkalmatlan voltál a párkapcsolatra.
Nem elég valakit megszerezni, gyerekek! Meg is kell őt tartani! És kapaszkodjatok, nincs olyan, hogy na most hátradőlök, lazítok... Nincs ilyen! A párodnak minden nap nőnek kell éreznie magát melletted, különben mástól akarja majd megkapni ezt az érzést.
Szóval az, hogy van egy kapcsolata, semmit sem jelent. Hisz a tessék-lássék kapcsolat is kapcsolat. Ócska pasija van, ha talál jobbat, nyilván lecseréli, hiszen ez az ő élete! Az ő boldogsága forog kockán. Aztán hogy téged leccserél-e, az csak tőled függ.
Na ez itt a problema, hogy iszonyú sok ilyen nő van, akinek a kapcsolat erről szól, hogy amint van egy nagyobb hal, a kisebbet visszadobja...
Erre aztán lehet alapozni együttélést, meg ilyeneket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!