Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen hangvetelu beszelgetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hangvetelu beszelgetes megnyerobb a lanyoknal?

Figyelt kérdés

Alapvetoen ketfele stilusom van. Vagy nagyon sokat beszelek es viccelodok mindennel vagy eppen kicsit komolyabbra veszem a temat es normalis kerdeseket teszek fel es erdeklodom az illeto irant. Ha normalisabb vagyok akkor altalaban ramunnak a lanyok viszont egy tok ismeretlen csajnal nem igazan tudok viccelodni mert nemtudom mi az ami mondjuk meg belefer a vicces kategoriaba.

Szoval elsosorban lanyok valaszat varom illetve fiuk tapasztalait.

Nektek melyik volt megnyerobb? Tovabba inkabb a viccelodos, csipkelodos vagy a normalisabb enem kellene eloszor megmutatni?

19/F

2015. aug. 3. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez emberfüggő!

De miért ne lehetne a kettőt ötvözni?

Én mondjuk a viccelödős, csipkelödős fiúkkal jobban megértem magam. (Persze ezt sem kell túlzásba vinni)

De azért az sem árt, ha néha a normálisabb, komolyabb énedet is megcsillogtatod. Úgy azért komolyabban tudnak venni.

2015. aug. 3. 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem zárja ki a kettő egymást. Attól még lehet komoly és érdeklődő a beszélgetés, hogy közbeékelődik pár csipkelődés is. Kell az, hidd el. Fontos, hogy oldottabb legyen a hangulat.

Mi az, ami belefér a vicces kategóriába... Előre nem lehet tudni, mindenkinél más. Első körben nem kell túlzásba vinni, a kevesebb néha több. Meg fogod idővel tapasztalni, hogy milyen humort kedvel a lány.

Ne görcsölj rá semmire, az a lényeg.

2015. aug. 3. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem mindkettő, én is ilyen vagyok, hol laza és vicces, hol komoly. Az a lényeg, hogy ne játszd meg magad, mindig olyan legyél, ami természetes, magától jön, ne figyelj oda arra, hogy mit is kéne szerinted egy adott szituációban mutatnod, ha úgy érzed, nem lenne teljesen őszinte és önazonos.

20l

2015. aug. 3. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Hangulatfüggő is, hogy mikor melyik a nyerő nálam. Talán a legjobb a kettő együtt, az elmélyült, érdeklődő beszélgetés egy kis viccelődéssel, flörtölős csipkelődéssel.
2015. aug. 3. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálam az a nyerő recept, hogy a komolyabb, normálisabb beszélgetésbe keveredik bele a viccelődés. Az, hogy kinek mi a vicces, azt nem lehet kitalálni nyilván. Úgyhogy inkább a szolidabb viccelődést ajánlom, illetve az olyat, amin mindenki tud nevetni, tehát nem értelmezhető sértésként senkire nézve, nem káröröm stb.

Ez azért jó, mert így biztosítod a másik felet arról, hogy alapvetően normális és komoly jelölt vagy, mégis a kis viccelődés bizonyítja, hogy nem vagy unalmas, hanem szórakoztató a társaságod.

Nyilván ettől függetlenül mindenki más, tehát nem mindenkinek ez jön be, ami nekem. Attól is függ, hogy ki milyen célból keres párt stb.

Az a legfontosabb, hogy légy önmagad, mert az a legkényelmesebb és mert megjátszani úgysem tudnád magad örökké, tehát nem érdemes.

Akivel nem illesz össze, annak teljesen mindegy mit mondasz, az nem hozzád való és kész.

22L

2015. aug. 3. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!