Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jön össze semmi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze semmi?

Figyelt kérdés
Bármit teszek mindig ott lyukadok ki ..barát.. elegem van az egészből mindig rendes vagyok mindenkivel ha megtetszik valaki s közelebb engedem magamhoz s kezd alakulni valami mindig az van van valaki más... s itt elmegy a kedvem meghal bennem valami ilyenkor jön hogy felpofozzam magam én hülye. Elmegy a kedvem mindentől hívhatnak irhatnak utánna rám vagy is az a személy elegem lesz s elmegy a kedvem a vele való beszélgetéstől is... ez egy lány hibájaaki csunyán átvert s kihasznált azóta semmi nem jön össze már kivagyok akadva azt hiszem bejövök neki gondolom abból h hivnak s ha valahol meglátnak odajönnek hozzám de soha senki nem akart semi komolyat tőlem .Mindig én voltam a B terv . Elegem van a rendes pofámből s kedveségemtől illedelmeségemtől s attól h nem állok neki senki fiának hogy agyonüssem hogy mutassam én ki vagyok eddi életemben mindig csendben hátul irányitóként éltem ha kellett odapörköltem s megmutattam velem nem lehet kekeckedni ... van egy határ ..szüleim arra tanítottak légy fiam kedves s segíts másokon szegény gyerek se vagyok mindenem megvan csak ez a szerelem... megakartam teremteni mindent h majd eltartsak egy családot s már most megvan egy biztos alap ..nem azt mondom h egyből elakarom magam kotelezni fiatal vagyok de hiányzik az életemből az a valaki.. remélem rátalálok... kivülről mutatom h milyen erős vagyok stb de belülről ugyanannyira törékeny :( de a céljaimat megvalósítom a belepusztulok is ... sosem adom el de elegem van ... simán kisétátam ma is a buliból mikor észrevettem h hé megint másodpilota... belefáradtam...
2015. aug. 2. 02:27
 1/9 A kérdező kommentje:
Beleszeretek valakibe fussak utánna futtam de mindig pofáraesés... amikor azt mondja velem de mással van jön h szétverjem a másik képét de akkor megszolal a belsőm mit érnék el vele? mi értelme valakiegészségét megrontani ...nem voltál elég fontos ismét nevetek egyet inkább de a düh megvan bennem ilyenkor érzem meggyulladok jön h .... de akor jön az h te nem vagy ilyen ember tartsd magad többre annal h lealacsonyitsd magad arra a szintre...
2015. aug. 2. 02:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudom h hülyének tartotok nem érdekelnek az értelmetlen válaszok aminek se elje se utaja de jol esett leirni hamár nincs egy olyan barátom aki nem adná tovább vagy is van egy de annak nagyobb baja van annál (most halt meg az édesapja inkább támogatom ahogy tudom minthogy evel traktáljam még ha rosszul is vagyok....
2015. aug. 2. 02:35
 3/9 anonim ***** válasza:
nem veszed kicsit túl komolyan a dolgokat?pl miből gondolod ,hogy minden lánynak van valaki más ,akivel ismerkedsz?mert beszél róla/vele?az még semmit nem jelent.lazíts kicsit és ne várd el hogy pár találkozás utàn te jelents egy lánynak mindent.és hidd el hogy az emberek megérzik ezt a rejtett agressziód
2015. aug. 2. 03:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem az sért h most jelentsek egyből valamit annak a lánynak csak mikor szemtől szembe vlem beszél s üzenetezik 2 méterre odébb levő sráccal ...tiszta vénetlenül megláttam a nevet s ismerem azt a srácot is... annál taplobb parasztabb ccsavot nem ismerek s mikor kiment kb engem otthagyott s utanament vagyis otthagyott én meg fogtam magam s baratnője jó barátom így elköszöntem s hazajöttem ... már meguntam... s nem láttnak meg az én haragomból semmit csak annyit h elmegy a kedvem s kb átmegyek boldogtalan állapotba ...s mit kaptam kaptam egy smst partyarc :P cool unom az egésszet... h komolyan veszem e ? nem annál továbbcsak mostanában mind ez történik.... s a legszarabb h még a nyakamat mernem tenni rá h holnap felhiv a csaj s foghatok neki jopofizni s megmaradni barátzonába... no comment :P
2015. aug. 2. 03:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha a barátjaként viselkedsz, a barátja leszel. :)
2015. aug. 2. 09:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Probálkoztam mindig s szerintem észre vették h többet akarok de ugyse...
2015. aug. 2. 11:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy pénzes meg egy bunkó alfahím, a csajoknak csak ezek kellenek ha más vagy akkor mehetsz a friend zone-ba vagy még oda se..
2015. aug. 2. 16:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szegény :P
2015. aug. 9. 10:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Az hogy nem vagy szegény nem egyenlő azzal hogy gazdag vagy..

Nekem is jól megy, de nem annyira, hogy 20 milliós mercivel szédítsem a csajokat. Az kevés, hogy átlag feletti vagy.

2015. aug. 10. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!