Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha van egy 30 feletti férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy 30 feletti férfi és még bulizgat, csajozgat az bennetek rossz véleményt kelt, hogy még nem feleséget keres (sokat csalódott, nem hisz senkiben), nem gyerekezik (nincs neki, holott már kellene) és még élni akar?

Figyelt kérdés
Mert én ilyen vagyok, de nem akarok családra gondolni egy 4 éves rossz kapcsolat után. Szükségem van élni.
2015. aug. 1. 21:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

De ne legyetek már ennyire pesszimisták...

Van egy szintén 30 fölötti pasi, aki állandóan arról panaszkodik nekem, hogy ő már mennyire öreg, pedig engem már simán megnyert magának.

Most vagyok 21. Lenne más pasi akivel kezdhetnék, de nekem pont ő kell.

Szóval tessék kicsit magabiztosabbnak lenni.

2015. aug. 1. 23:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Légy magabiztos! Az egész élet előtted van még. Jobb igy mintha ma már elvált lennél 1 kisgyerekkel. Szerintem úgy sokkal nehezebb lenne párt találnod, mint most függetlenül.
2015. aug. 1. 23:22
 13/17 anonim ***** válasza:
62%
Ha valaki nem áll készen egy kapcsolatra, felesleges erőltetni, mindegy, hány éves, és mi az oka. Majd a kérdező is túllép egyszer, de ha most erőltetné, csak becsapná önmagát és azt is, akivel összejönne, annak nem lenne semmi értelme, csak megint ugyanabba a gödörbe lépne, és megint csalódás lenne a vége. Kérdező, inkább pihentesd most ezt a dolgot, és ne foglalkozz senki más véleményével, majd ha készen állsz, érezni fogod.
2015. aug. 1. 23:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem, megérteném, amúgy 30 felett még bőven "jó korban" van - de különben is magánügy, ki mit kezd párkapcsolati téren az életével.

Olyan meg nincs, hogy "már kellene gyerekezni", arról nem is szólva, hogy ameddig úgy érzed, hogy a házasság és a családalapítás szemben áll "az élettel" ("még" élni akar), akkor úgysem állsz készen rá.

2015. aug. 2. 08:17
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Mi a kérdés? Hogy komolyan venném-e? Természetesen nem. Hogy kellene-e bármilyen kapcsolatra? Nem. Hogy elítélem-e? Nem, az ő élete azt kezd vele amit akar. Bár ezt a "szűkségem van élni" már a huszonévesektől is szánalmas terelő dumának tartom. Nincs semmi baj azzal ha valaki nem akar megállapodni, de ne takarózzon a szükségességgel mert annak semmi köze ahhoz, hogy váltogatni akarja a parnereit és nem akar érzelmi kapcsolatot/felelősséget. Ha meg valaki 30+ azt hiszi ő még 20 éves az ő baja. Az azért érdekelne, hogyha annyira rossz volt sz a kapcsolat, hogy ennyire megvisel akkor minek tartott 4 évig?
2015. aug. 2. 12:29
 16/17 A kérdező kommentje:
2.5 évig idilli volt, de utána váltott át rossz irányba a dolog.
2015. aug. 2. 13:20
 17/17 A kérdező kommentje:
Eleinte együtt sem éltünk, és tényleg csak az utolsó évben éltünk együtt, ahol megismertem az igazi oldalát.
2015. aug. 2. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!