Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes társkeresés?
Figyelt kérdés
Sziasztok,az lenne a gondom hogy fent vagyok a twoo-társkeresőn és mikor köszönök a csajoknak a társkereső oldalon,visszaköszönnek de mikor elküldöm a második levelet soha többé nem válaszolnak,bókolhatok,vagy kérdezhetek bármit,nem válaszolnak ,nos a kérdésem: milyen levelet küldjek el második vagy harmadik levélnek,úgy hogy vissza is válaszoljanak vagy esetleg egy személyes találkozóra is sor kerüljön?2015. júl. 31. 16:22
11/16 A kérdező kommentje:
Aha ,ez tényleg nagyon jó,de igazából én nem vagyok valami izgalmas személyiség,de én olyan lányt is keresek aki unalmas,engem nem zavar,engem az is ki tud elégíteni ha megnézünk együtt egy romantikus filmet,vagy tudunk egy jót beszélgetni,igazából azt mondják én jó hallgatóság vagyok,valaki azt mondja hogy nekem olyan csaj kéne aki sokat beszél,hogy kompenzálja azt hogy én keveset beszélek.
2015. júl. 31. 17:22
12/16 A kérdező kommentje:
esetleg ha valamilyik csajt érdekli hogy hogyan nézek ki szivesen küldök egy képet magamról ha ad egy email címet ahova eltudom küldeni,csak azért hogy mi a véleménye
2015. júl. 31. 17:24
13/16 anonim válasza:
Hát ha már a helyesírásnál tartunk, ez oda-vissza működik. A plázacica anyanyelv is legalább olyan idegesítő mint amikor valaki J-vel írja a "hülye" szót.
szoli, hambi, kari, bari, szercsi, nari, üccsi, örihari, szupcsyhhh, láwcsyhhhh, bocsika, király előlap a telcsire...sorolhatnám még.
14/16 anonim válasza:
én fuvolát szoktam kérdezni, és utána mondom, h nálam mindig van egy varázsfuvola. :D Na, ezután nem szoktak visszaírni. :D de kit érdekel, játszadozni jó csak az olyan oldal, másra nem igen. :)
16/16 A kérdező kommentje:
Egyébként a bátyám is probálta több ezer csajra ráirt senki nem irt vissza neki,még a rondák sem ,ezért ez csak időpazarlás ,élőben kell csinálni!
2015. aug. 5. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!