Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes társkeresés?

Figyelt kérdés
Sziasztok,az lenne a gondom hogy fent vagyok a twoo-társkeresőn és mikor köszönök a csajoknak a társkereső oldalon,visszaköszönnek de mikor elküldöm a második levelet soha többé nem válaszolnak,bókolhatok,vagy kérdezhetek bármit,nem válaszolnak ,nos a kérdésem: milyen levelet küldjek el második vagy harmadik levélnek,úgy hogy vissza is válaszoljanak vagy esetleg egy személyes találkozóra is sor kerüljön?

2015. júl. 31. 16:22
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Egy magányos férfi.
2015. júl. 31. 16:24
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de páratlan.hu-t kerüld el... Ott a legtöbb ha nem vagy esete még vissza se köszön. Vagy ha mégis hirtelen nem is pasit keres csak barátkozna..(úgy,hogy ki van töltve,hogy milyen pasit keres) Sírjunk vagy röhögjünk?
2015. júl. 31. 16:28
 3/16 anonim ***** válasza:

Azért nem válaszolnak, mert nem tetszel nekik a képed alapján és/vagy a leveled nem kelti fel az érdeklődésüket, nem vagy szimpatikus nekik.

Írhatnánk jobb, érdekesebb levelet neked, de a következő levélben vagy élőben úgyis kiderülne milyen vagy valójában. Ha az nem tetszik neki, akkor úgyis annyi volt.

Azt a személyt kell megtalálni, aki hozzád való. Nem ráerőszakolni magad olyanokra, akiknek nem tetszel.

2015. júl. 31. 16:28
 4/16 anonim ***** válasza:
Az internetes társkeresés egy külön kategória. Ott férfiként csak úgy rúghatsz labdába, ha a legváratlanabb megnyilvánulásaidat sorakoztatod fel. Szóval mindig valami meglepővel kell előrukkolni. A csajok levelek tucatjait kapják naponta, neked tehát ki kell tűnnöd a többiek közül!
2015. júl. 31. 16:30
 5/16 A kérdező kommentje:
De valamilyen konkrét dolgot írjatok,ne csak ilyen sablonokat!aha tényleg először válaszolt a csaj aztán nézte meg a profilomat.
2015. júl. 31. 16:35
 6/16 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb válasz az, hogy legyél gazdag és akkor lesz nőd rengeteg, de ezt kivitelezni nem éppen egyszerű.

Sok lány a társkeresőn nem is azért van fent, mert társat akar,hanem egyszerűen csak önigazolást, hogy őneki mennyien írnak, őt mennyire szeretnék megkapni. Ez afféle egónövelés.

2015. júl. 31. 16:39
 7/16 A kérdező kommentje:
Lehet hogy mondasz valamit.
2015. júl. 31. 16:46
 8/16 anonim válasza:

Hát szerintem a pénz csak akkor számít ha tényleg gusztustalan gazdag vagy...

Én melóztam anno 70 ezerért, most 4-500 at keresek havonta. van kocsim, kéróm..

De ugyanúgy megy a csajozás(nem neten) mint mikor nem volt semmim. A plussz jövedelem nem dobott rajta semmit.

2015. júl. 31. 16:52
 9/16 anonim ***** válasza:

Én voltam fent egy ideig társkeresőn, de nekem se nagyon jött be. Naponta 3-4 levelet kaptam kb., de nagy része nálam jóval idősebb férfi volt. A többség úgy kezdeményez, hogy csak annyit ír, hogy szia. Vagy: szia, ismerkedünk? És amikor minden nap csak ugyanezek jönnek, akkor az egy idő után terhes lesz, hiszen mindenkivel nem lehet folyamat fenntartani a kontaktot. És bizony az internetes társkeresésnél még jobban számít a feltöltött képek milyensége és a külső is, mint a való életben.

De, hogy konkrét példát is írjak. Az egyik srác egyszer úgy indított, hogy: Szia, te véletlenül nem játszol zongorán? És ugye ez nem egy átlag sablon kérdés volt, egyből válaszoltam rá. Megkérdeztem, hogy miért ezt kérdezi és elárulta, hogy ha valami szokatlan kérdéssel indít, akkor arra általában válaszolnak neki. És akkor innen, ha ügyes vagy és van egy kis gyakorlatod, tudod tovább csavarni a beszélgetést és rátérni az általánosabb dolgokra. De ott is nem csak annyit írni, hogy: hol laksz? mit tanulsz? mi a hobbid? Ne ilyen kérdezz-felelek típusú legyen a beszélgetés. Hanem, ha ír valamit a lány, akkor ahhoz fűzz valami kommentet, mit tudom én, pl. unokatesóm is ezt tanulja stb. Illetve a vicces megjegyzések, poénok még nagyon sokat tudnak dobni a levelezés hangulatán.

Remélem tudtam segíteni.

2015. júl. 31. 16:56
 10/16 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Azt még elfelejtettem írni, hogy nálam pl. a helyesírás is nagyon számít. Egy olyan fiú kevésbé kelti fel az érdeklődésem, aki helyesen is alig bír írni, mert ez is feltételez egy bizonyos intelligencia szintet.
2015. júl. 31. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!