Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi a szép lány itthon, mégis olyan kevés boldog férfit/fiút, látni miért van ez?
Figyelt kérdés
Köze lehet ahhoz, hogy itthon csalfàbbak/ösztönösebbek a lànyok és egy "megtetszett" utàn màr tovàbb is àll a legtöbb?2015. júl. 31. 09:46
11/28 A kérdező kommentje:
Szeretnem felhivni a figyelmed, hogy nekem nincs bajom a no szerzessel inkabb a nok viselkedesevel
2015. aug. 1. 01:50
12/28 anonim válasza:
10-es ez az evoluciós dolog miért csak a férfiakat érinti? A nőket meg semmilyen evoluciós probléma nem érinti. A nők ennek tudatában még kegyetlenebbek és mocskosak.
13/28 anonim válasza:
Kérdező, a válaszom nem rád vonatkozott.
12-es, a nőket ugyanúgy érinti az evolúció, csak náluk ez jellemzően a külső tulajdonságokon csúcsosodik ki. A férfi ugyanis a szemével lesz szerelmes, míg a nő fülével. Magyarra fordítva: a nő meghódítható, ha azt hallja, amit hallani szeretne. A pasi viszont akkor akarja meghódítani, ha azt látja, amit látni szeretne. Tény, hogy első blikkre lányok vannak könnyebb helyzetben, hisz az egész illatszer- és ruhaipar az ő szolgálatukban áll. Együttes erővel csapják be a férfi fürkésző tekintetét. De pasik se maradnak adósok, és szemrebbenés nélkül hazudják le a csillagot az égről, ha a helyzet úgy kívánja. Kegyes hazugságok ezek, amik lényegüket tekintve évezredek óta nem változnak.
14/28 anonim válasza:
13-as akkor miért akadnak ki a nők higy hazudunk? Kénytelenek vagyunk hazudni mert akkor szóba sem állnak egy férfivel. Én hülye meg őszinte vafyok egy nővel.
15/28 anonim válasza:
Azért akadnak ki, mert önmagukról nem tudják, hogy hazudnak nekünk. Ők csak felveszik a push up melltartót, kifestik magukat, a körmüket, fodrászhoz mennek. Ők ezt nem hazugságként élik meg, egyszerűen csak felhasználják a felkínált lehetőségeket.
16/28 anonim válasza:
De nekem férfiként hazudnom kekl ha nőt akarok. Miquel ezt írtad. Másképp nincs nő.
17/28 anonim válasza:
Nem azt írtam. Azt írtam, hogy szemrebbenés nélkül hazudják le a csillagot az égről, ha a helyzet úgy kívánja.
18/28 anonim válasza:
Miquel de ha nem akkor nincs nő.
19/28 anonim válasza:
Nem jól látod. A nők sem egyformák. Van, aki elvárja, van, aki elhiszi, és van, aki nem vevő a hazugságra. Neked kell kitapasztalni, hogy kinek milyen módszerrel teszed a szépet.
20/28 anonim válasza:
Ne ezt hogy a faszba lehet kitapsztalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!