Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordul, hogy elfelejted egy pillanatra, hogy hány éves is vagy?
Figyelt kérdés
2015. júl. 30. 20:50
11/16 anonim válasza:
Kép alapján kinézel annyinak...;)
12/16 anonim válasza:
Én a szülinapomat nem ünneplem szóval néha napján el is kell gondolkoznom hogy most akkor mennyi is vagyok?!
Ugyanis ami nem minden napos információ az hamar picit fátyolba kerül. Akkor ünnepelek amikor jól esik , nem fogok erre hivatalos napokat kiválasztani. Na jó a karácsonyt nem szoktam napolgatni mert a család hülyének nézne, ha egy nyári hétvégén mennék haza az ajándékkal és egy kis fával a hónom alatt.
13/16 opened paradise válasza:
Marceline
Pont átbillent a mérleg nyelve,közelebb van,mint a 18 :P
Volt már ilyen.
Meg másnál is van ilyen.
A deja vu ellentetje,a jamais vu (asszem így írják),mikor egy mindennapi infót valamiért elfelejtesz és egyszerű dologról nem is tudod,hogy micsoda.
14/16 anonim válasza:
aha 25 vagyok de 20-nak néznek általában...:D így gyakran
16/16 anonim válasza:
18 vagyok, de valamiért mindig 16-nak gondolom magam, ha hirtelen megkérdezik, hogy mennyi idős vagyok. Ez van, nem akarok felnőni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!