Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor jön másik, ha a régit elfelejted - vagy akkor felejted el a régit, ha jön egy másik?
Figyelt kérdés
1 éve nek tudom elfelejteni a volt páromat. Szerintetek addig nem fogok ujjat találni, amig el nem felejtem? Vagy jön majd csak úgy valaki, aki rögtön elfeledteti? Pasi vagyok, de nő is irhat2015. jún. 21. 21:05
1/5 anonim válasza:
Először a 2. módszerrel próbálkoztam, és sikerült is felejteni, mert annyira rossz kapcsolataim lettek, hogy már azokat akartam elfelejteni.
Úgyhogy inkább kihagytam 2 évet az ismerkedésben, renbetettem magam, és bár egyelőre nincs új kapcsolatom, egész más kaliberű férfiak kerültek képbe.
N
2/5 anonim válasza:
kinél mi. 1 év az azért hosszú idő h még mindig azon gyötrődsz.
Van akinél az első lépés h túl leszel rajta, van akinek betoppan valaki az életébe aki elfeledteti vele mert sokkal jobban megszereti.
3/5 anonim válasza:
Szakítás után után berúgok, hogy a saját nevemet is elfelejtem, utána megy magától minden ;)
Fel a fejjel, lazíts, igyál valamit.
5/5 anonim válasza:
Is-is... Akkor jön amikor jönnie kell.. Legalább is sokan ezt állítják.. Én soha sem tudom elfelejteni azokat akiket igazán szerettem ... Csak már nem kötődöm annyira hozzájuk de elfelejteni sose fogom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!