Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akkor jön másik, ha a régit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor jön másik, ha a régit elfelejted - vagy akkor felejted el a régit, ha jön egy másik?

Figyelt kérdés
1 éve nek tudom elfelejteni a volt páromat. Szerintetek addig nem fogok ujjat találni, amig el nem felejtem? Vagy jön majd csak úgy valaki, aki rögtön elfeledteti? Pasi vagyok, de nő is irhat
2015. jún. 21. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Először a 2. módszerrel próbálkoztam, és sikerült is felejteni, mert annyira rossz kapcsolataim lettek, hogy már azokat akartam elfelejteni.

Úgyhogy inkább kihagytam 2 évet az ismerkedésben, renbetettem magam, és bár egyelőre nincs új kapcsolatom, egész más kaliberű férfiak kerültek képbe.

N

2015. jún. 21. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:

kinél mi. 1 év az azért hosszú idő h még mindig azon gyötrődsz.

Van akinél az első lépés h túl leszel rajta, van akinek betoppan valaki az életébe aki elfeledteti vele mert sokkal jobban megszereti.

2015. jún. 21. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Szakítás után után berúgok, hogy a saját nevemet is elfelejtem, utána megy magától minden ;)

Fel a fejjel, lazíts, igyál valamit.

2015. jún. 21. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Az előbbi.
2015. jún. 22. 11:23
 5/5 anonim válasza:
Is-is... Akkor jön amikor jönnie kell.. Legalább is sokan ezt állítják.. Én soha sem tudom elfelejteni azokat akiket igazán szerettem ... Csak már nem kötődöm annyira hozzájuk de elfelejteni sose fogom :)
2015. júl. 3. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!