Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos fiúnak hogyan lehet barátnője?
Már próbáltam, de le sem szarnak.
Például úgy, hogy a hozzá illő megfelelő szintén átlagos lánynak kezd udvarolni.
(Sokszor ez is probléma, hogy nem a saját kategóriájába eső lányt célozza meg a naiv fiú/lány. )
Az első lépés, hogy legyenek ismerőseid, járj olyan helyekre, ahol új embereket tudsz megismerni. De eleve nyitott szemmel járj a világban is (nem arra célzok, hogy nézd meg az összes feneket), vedd észre a lehetőségeket magad körül. Például lehet, hogy a buszon egy lány le se tudta venni a szemét rólad, de észre se veszed, mert depisen bámulsz ki az ablakon mondjuk.
Mint már említettem jól kell kiválasztani a célszemélyt is, fel kell ismerni, ki az, akivel megvan a szikra. (Nem az, hogy neked bejön-e, hanem, hogy neki tetszel-e)
Ha megvan a kiválasztott, keresni kell vele közös témát, közös érdeklődési kört. Nyilván, ha nincs, akkor nem jó alany. Aztán egyre inkább mélyíteni kell a kapcsolatot, több és mélyebb témákról beszélgetni. Aztán ha már kitapasztaltad, hogy tényleg tetszel-e neki, elhívni randira. És remélni a legjobbakat.
Vagy eleve társkeresőn is lehet. Ott nem kell felesleges köröket futni. Mindenki azért van ott, mert párt keres. Jobb esetben fel van tüntetve, ha csak szexet... Itt is úgy megy, hgoy jelzed a hölgy felé, hogy tetszik. Írsz levelet, ha pozitív a válasz, lehet folytatni a beszélgetést, ha nem, akkor le van ejtve.
Sehogy.. a mai világban csak a pénzes / jóképű bunkó pasik kellenek. Ha nincs pénzed vagy nem vagy jóképű akkor felejtsd el hogy nőd legyen..
Max valami dagadt ronda csaj szóba áll veled mert nincs máshova menekülnie.. én a prostikat javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!