Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nehéz társat találni vagy bennem van a bibi?
Figyelt kérdés
Úgy látom, hogy nehéz hozzám illő srácot találni. Vagy elkeltek, vagy csapodárok, vagy nagyra nőtt kamaszok, esetleg tejfölösszájúak. Egyszerűen nem tudok találkozni olyannal, aki hozzám illene. Tény, hogy kevés alkalmam van ismerkedni, de végül is bárhol lehetne.
Magamról annyit, hogy nincs bennem semmi olyan kirívó, amiért ne lehetne társam. Tényleg. Az a fura, hogy azoknál az ismerőseimnél, akiknek tartósan nincs kapcsolata vagy rémes kapcsolatai vannak, meglátom a hibát, magamban nyilván kevésbé. Persze vannak hibáim, talán zárkózottabb is vagyok a kelleténél, de őrült nagy difit nem látok magam körül. Szóval tényleg ennyire nehéz dolog ez? Mások hogy csinálják, akiknek van?
2015. júl. 28. 22:06
11/13 A kérdező kommentje:
Igen, már kicsit frusztrált vagyok emiatt. :(
2015. júl. 28. 22:50
12/13 anonim válasza:
Majd megérkezik a másik feled, nyugi :-) Egy dolgot nem szabad: erőltetni.
13/13 anonim válasza:
Szerintem a mai világban nehéz értelmes, normális társat találni, bármelyik nemhez is tartozik az illető. Sok a felszínes, beképzelt ember, aki még csak nem is hajlandó megismerni a másikat, viszont elvárásai vannak bőséggel. Sokak gondolkodását eltorzítja a média is, illetve a fiatalabbakkal gyakran már a kommunikáció is nehézkes, egyrészt a beszűkült gondolkodásuk (fb, bulizás, ivás, divat, ezek a menő témák), másrészt meg a megközelíthetetlenségük miatt, rengetegen belebújnak a telefonjukba, tabletjükbe, nehogy már véletlenül beszélgetniük kelljen. Nyilván nem lehet belelátni a kapcsolatokba, de szerintem nem tévedek nagyot azzal, ha azt mondom, hogy a mai kapcsolatok többsége vagy érdekből született, vagy kétségbeesésből, és amit mások kívülről esetleg irigyelnek, az nem is feltétlenül olyan szép. Mondjuk nekem vannak hibáim, igyekszem ezeken javítani, és én is azt látom, hogy sokszor még az utolsó szutyok akárkinek is van partnere, nekem meg nem jön össze semmi. Nincs barátnőm, ez nyilván részben az én hibám is, de képtelen vagyok elfogadni, hogy csakis én csinálnék mindent mindig rosszul. És talán az is probléma lehet, hogy bárki bármit mond, azért a nők zöme is nagyjából ugyanolyan típusú pasikra bukik, ha tíz nő tapad egy menő pasira, akkor a tizenegyedik is tapadni fog. Sok "szájhőssel" találkoztam már, akik előadták, hogy ők nem olyanok, átlagos, rendes srácot akarnak, aztán valamiért én sose lettem befutó, pedig irdatlan rondának sem tartanám magam, bunkó sem vagyok, de hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!