Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire lehetetlen társat találni?
22 éves vagyok, nem cigizek, nem iszok, buliba ritkán járok, de oda is inkább csak reménykedés céljából párt találni, Érettségim van, szakmám van, dolgozom, sportolok, normális vagyok... azthiszem, még sem kellek senkinek
Össz vissz a külső miatt, mert átlagos, vagy inkább átlag alatti, hiába minden próbálkozás, sehogy nem jön össze
Nincsenek nagy elvárásaim, külsőre tetszen, de ez nem meglepő, és legyen legalább annyira normális mint én, cigi és ital, meg élet felfogás téren
Nem vagyok kigyúrt, talán izmos, se gazdag se jóképű
'Az en kornyezetemben az izmos, gazag pasiknak nincs KOMOLY kapcsolata"
Azert, mert ezeknek a sracoknak nem is kell, ugyanis elvezik hogy 2 masodperc alatt barmelyik csajt lefektethetik.
Az atlagos, meg atlag alatti pasiknak, ha van csajuk, akkor az szinten atlagos, vagy atlag alatti.
Sokkal gyakrabban latni kevesbe csinos lanyt jokepu izmos sraccal, mint egy atlagos sracot csinos baratnovel.
Mert a nok felfele valasztanak /ha modjukban all/
Ezert a kerdezonek: akkor tudsz 'nezzen ki jol' lanyoknal sikeres lenni, ha MINIMUM te is jol nezel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!