Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nehéz társat találni vagy bennem van a bibi?
Úgy látom, hogy nehéz hozzám illő srácot találni. Vagy elkeltek, vagy csapodárok, vagy nagyra nőtt kamaszok, esetleg tejfölösszájúak. Egyszerűen nem tudok találkozni olyannal, aki hozzám illene. Tény, hogy kevés alkalmam van ismerkedni, de végül is bárhol lehetne.
Magamról annyit, hogy nincs bennem semmi olyan kirívó, amiért ne lehetne társam. Tényleg. Az a fura, hogy azoknál az ismerőseimnél, akiknek tartósan nincs kapcsolata vagy rémes kapcsolatai vannak, meglátom a hibát, magamban nyilván kevésbé. Persze vannak hibáim, talán zárkózottabb is vagyok a kelleténél, de őrült nagy difit nem látok magam körül. Szóval tényleg ennyire nehéz dolog ez? Mások hogy csinálják, akiknek van?
Újabban egyre több átlagon aluli srácot látok gyönyörű lányokkal, és olyankor mindig elgondolkodok, hogy basszus hozzájuk képest én egy adonisz vagyok és mégsem jön össze.
Amúgy persze átlagon laulinka érzem magam
Nekem volt barátnőm egy évig. Volt... Úgy csináltam, hogy véletlenül megismerkedtünk, és véletlenül megtetszettünk egymásnak. Ez is csak volt... Azért hangsúlyozom ennyire, mert nem illettünk össze. Kb akármivel össze lehet jönni, addig amíg nem ismeritek egymást teljesen. Hosszú távon csak az egymáshoz illő partnerek maradnak meg együtt.
Én is próbálkozok, de nem igen találok hozzám illőt.
20F
"Magamról annyit, hogy nincs bennem semmi olyan kirívó, amiért ne lehetne társam."
Rakás ilyen ember van. :) Ezzel lényegében semmit sem mondtál el magadról a lentebbieket említve sem. Ha sehogy sem jön össze, akkor ott magadban is mélyre kéne ásni.
Kedves Kérdező!
Ebből a kérdés kiírásodból nekem az jön le, h nagyon kétségbe vagy esve. Nem tudom, h mennyi idős lehetsz, de gondolom fiatal. Nem kérdem meg, mert azt pedig nem illik. :)
Szerintem nagyon sok ember érez így időnként, hogy soha nem fog találni magához illő személyt. Sajnos én is gyakran érzem ezt, aztán megismerek valakit, felgyull a remény, aztán ismét kialszik...de egyszer majd örökre égni fog. ;)
Az idő neked dolgozik, csak várni kell. Illetve tenni azért amit akarunk.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!