Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Választanod kell az alábbi két lánycsoport közül, kizárólag csakis az egyik csoport tagjaival érintkezhetsz életed végéig. Hosszabb távon szerinted melyik csoport mellett lenne kifizetődőbb elköteleződni?
Első csoport tagjai: [link]
Második csoport tagjai: [link]
Első ránézésre ezek közül melyik lánycsoport tagjai tűnnek érettebbnek komoly párkapcsolatra, s melyik csoport tagjait találod vevőbbnek komolyabb eszmecserére? Életed végéig próbálkoznál az első csoport lányainál, s úgy érzed, lenne náluk esélyed? Előbb-utóbb biztosan komoly kapcsolatot szeretnél, és bíznál benne, hogy az első csoportban lenne hozzád illő értelmes, művelt lány? Vagy nem ítéled el a kevésbé szolicica-plázababa típusú nőket, és az ő társaságukat különben is semmitől sem feszélyezve, jobban tudnád élvezni? Úgy tapasztalod, hogy a nem feltűnő, átlagos, szolid lányokkal sokkal felszabadultabban tudnál társalogni?
az hogy ki milyen társaság az nem kinézet függő,belsőre pedig nem látok egyikbe se.
bárkivel eltudok társalogni...mind1 hogy őrült e vagy sem.Az hogy mire tartom az más kérdés.
de minden logika azt mondja az első csoport tagjai
és nem vagyok felszínes pedig,egy szikrányi sincs bennem.Egyszerűen ez az ésszerű.
mivel a nők jó része nem remekel a belső értékekből,így erre ráutazni igen meredek és bevállalós dolog lenne egy ilyen helyzetben,csak mazohistáknak és kalandoroknak.
és bár szeretem a kihívásokat,de ez csak szimplán önkib***szás lenne a kettes csoport :) ennyire egyszerű
Mivel minkét csoport ugyanúgy kitenné a szűrömet csúnya férfiként, ezért ez ugyebár nálam nem szempont.
(Ismerkedtem már az életben mindkét csoport képviselőivel többszöri iterációban, a végeredmény minden esetben ugyan az volt.)
Marad tehát az, hogy a szebb lányok jobban irritálják az ember fantáziáját, többet gondolsz a dugásra ha rájuk nézel.
A kevésbé szép lányok talán jobb belső értékekkel rendelkeznek. Erre mondjuk a tapasztalataim alapján rácáfolnék a valóságban, mert minden csaj olyan amilyen, azon felül hogy egy ocsmány férfi nem igazán rúg lábadba náluk mint potenciális hím. 'Barát' - ahogy ők nevezik - esetleg lehetsz, de köszönöm ebből nem kérek.
De tegyük fel, hogy a csúnyább lányok belső értékei sokkal jobbak. Ebben az esetben sem akarnék a közelükben lenni, mert előbb utóbb az egyik elbűvölne a jellemével (bocs, de ez van, gyenge jellem vagyok) és egyébként bőven nem annyira csúnyák, hogy ne tetszene külsőre szóval ugyan úgy előbb utóbb, szóval ott lenne a szexuális feszültség ugyan úgy.
Az az igazság kedves Ámítástechnika, hogy a külsőségek tényleg nem igazán határoznak meg egy nőt, azt már sokkal inkább ahogyan az emberek állnak hozzájuk. Viszont ettől függetlenül egyszerű, viszonylag 'normális' srácok (akármit is jelentsen manapság a normális) teljesen háttérbe szorulnak amikor párválasztásra kerül a sor.
Szóval a kérdésre direktbe válaszolva: mondhatni patthelyzet.
A második csoport fele szintén tetszik külsőre, szóval nincs probléma velük sem.
Az első csoport lányai közül sem mind buta, csak azért mert jól néznek ki.
utolsó: a képen látható lányok (első és második csoportra egyaránt igaz) többségében nem átlagosak, inkább átlag felett csinosak, de most csak ebből a két képsorozatból lehetett választani, tehát ezt nem érdemes összekötni azzal, hogy magas e a mérce vagy sem.
Tegyünk különbséget aközött, hogy valaki képes eldönteni egy topmodellről és a szomszéd lányról, hogy melyik a csinosabb, és aközött, hogy ettől még vonzódna e a szomszéd lányhoz, tetszene e neki, és járna e vele.
Úgy általában én is látom, hogy egy megfelelően sminkelt, fotózott profi modell szebb mint az utcán mászkáló nők 99%-a, ettől még nem ő az etalon, rengeteg csinos, vonzó nőt látok az utcán, akivel szívesen meginnék egy limonádét, sőt nekem alapjában véve bejönnek a mások által szürkébbnek bélyegzett, szerintem csak átlagosan csinos nők, tehát nem hiszem, hogy a mérce túl magas lenne attól, hogy meg tud az ember ítélni két csoportnyi csinos nőt.
Nőként muszáj hozzászólnom a dologhoz.
Én a szűkebb-és a tágabb- környezetemben is, arra a következtetésre jutottam, hogy mind fiúk, mind lányok tekintetében a húszas években járó emberek szűk keresztmetszetét tekintve a külsőségek rabjai.
A férfiak az első összeállításban szereplő lányokat választanák többnyire. Ezzel nincs is gond, mert tetsszen már a szememnek is amit választok, ez evidens. A gond akkor van amikor olyan buta mint az anyaföld, és ezt a kompromisszumot megkötik, nem zavarja őket. Itt kezdődnek az evolúciós gondokat is felvet, mert ezeknek az utódai ugyanolyan üresfejű idióták lesznek mint anyu, meg apu.
Persze nem lehet általánosítani, de én azt vettem észre, hogy aki átlag felett szép, vagy jóképű, az általában felszínes és sokszor ostoba is. Elég sok huszonéves lányt ismerek, találkozom velük, és levontam azt a konzekvenciát, hogy iszonyatosan ritka közöttük az, akivel el lehet értelmesen beszélgetni akármiről, a ruhákon, a fiúkon, és a facebookon kívül. Ez elég kiábrándító szerintem.
A férfiak pedig őket veszik észre, mert szépek, csinosak, nem baj ha ostobák mint egy marék homok.
Én amondó vagyok, hogy ki mint vet, úgy arat. Egy értelmes férfi társat keres magának, nem egy kirakat bábút. A kevésbé értelmesek, pedig megérdemlik az üres locsogással teli randevúkat nyújtó cicababákat.
Hozzáteszem intelligens cicababával is találkoztam már. Viszont ez olyan ritka, mint a fehér holló.
Szóval igen, mindegyik férfi az első halmazból fog választani, aztán ki-ki reménykedik benne, hogy az aktuális műköröm-haj-facebook problémákon túl is el tud majd velük társalogni. Van aki megalkuszik, és van aki keresgél tovább. Ez egyén függő.
Dögunalom lenne az életem, ha csak az első csoport tagjaival érintkezhetnék, mert mind modell szeretne lenni, és csak erről lehetne társalogni velük. És a "letört a körmöm a mosogatásban" lenne a fő probléma.
Ha változatos életet szeretnék, akkor a második csoportot kell választanom, mert ahány nő, annyi habitus, annyi stílus. És én a változatosságot szeretem.
Az egyhangúság megöl engem...
"Én a szűkebb-és a tágabb- környezetemben is, arra a következtetésre jutottam, hogy mind fiúk, mind lányok tekintetében a húszas években járó emberek szűk keresztmetszetét tekintve a külsőségek rabjai."
Makise Kurisu: mivel erre jutottál, ezért gondolom a húszas éveidben jársz te is... Nem akarlak így előre elkeseríteni, de a saját (és környezetem) felmérése alapján a harmincas éveikben járók között szignifikánsan emelkedik azok száma, akik már nem csak a külsőségek rabjai... Sajnos mivel borzasztó alacsony bázisról indulunk, így ez persze észrevehetetlen :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!