Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól a nőktől kérdezném, akik szerint teljesen természetes, hogy egy ismerkedésnél csak a férfinek kell szórakoztatni, teperni, pörögni, hogy miért hiszitek ezt?
A dolog két emberes. Nem vertek át, nem siránkozok senki után, éppen beszélgettem ma emberekkel, és csomó helyen ezt tapasztalják, ami a kérdésem is. :)
Kort is írj.
Akik a szappanoperákból meg a romantikus regényekből "okosodnak", azok szerint úgy a tökéletes hogy a férfi az tegyen meg mindent, ez a dolga, a nő meg csak beleül a kényelembe, neki semmit se kell hozzátenni a párkapcsolathoz,így van ez rendjén.
Hát hogyne, meg amit a paci himbál, azt...
(29F)
Ezt én is tapasztaltam már számtalanszor. Szerintem sokkal inkább az a probléma, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon.
Én velem úgy vélem szinte bármiről el lehet beszélgetni, de a nőket nagyon kevés dolog érdekli. Engem pedig általában ez a nagyon kevés dolog nem érdekel, bár ha muszáj tudok egy ilyen jellegű beszélgetésben is partner lenni. De az az igazság, hogy muszáj, mert miután kivallatott elkezd ő is beszélni.
Mondok egy példát is:
Miután kitapogatózta, hogy van rendes havi keresetem és bár ronda vagyok de nem vagyok annyira gonosz ahogy kinézek és "hagyom szóhoz jutni végre", elkezd arról beszélni, hogy a kutyakozmetikusa mekkora szemét mert a kis luki-nak túl rövidre vágta a szőrét a fejénél.
No, ezt gondolom sejtitek, hogy nem éppen érdekel, de vagyok olyan hülye, hogy meghallgatom és próbálok válaszolni a töménytelen baromságra amit hallok. Na ez hatalmas hiba, mivel a válaszaim őszinték ezért hamar levágja hogy számomra a kutya egy háziállat és nem a kis "babuskám".
Most biztos azt gondoljátok, hogy ez valami pláza cica volt, de nem. Huszonéves értelmiségi nő.
A másik dolog miután szóvá teszem neki fél óra után, hogy lassan magáról is beszélhetne luki helyett, jön a hárítás, hogy miért csak ő beszél mondjak magamról még dolgokat... Mondom fél órája egy értelmes mondat nem hagyta el a kis száját és róla még konkrétan semmit se tudok. Erre elsüt egy poént hogy dehogy, neki a kis luki az élete. Ezen a ponton az ember erős késztetést érez, hogy dobbantson, pedig ronda férfiként nagyon ritka egy randi.
Azt nem állítom, hogy minden nő ennyire idióta és kétdimenziós de a történetből ami egyébként sajnos tényleg megtörtént szerintem azért lehet következtetni.
Volt olyan is, amelyik szó nélkül ült, néha mosolygott, bólogatott vagy a fejét rázta és közben ette a kis vegasalátáját miközben én próbáltam humorizálni. Egy óra után szóvá tettem, hogy olyan mintha a falnak beszélnék kicsit, erre még neki állt feljebb, hogy hát végig ő beszélt szinte. Ilyenkor bánom, hogy nem készítek felvétel az ilyenekről mert kíváncsi lennék a képére miután tudatosult benne hogy a ~60 percból beszélt 5-öt én pedig 55-öt.
Úgy kezdem, hogy tisztelet a kivételnek.
A nők írják általában, hogy még mindig nincs egyenjogúság, pedig papíron már réges rég az van. Ennek ellenére még mindig többet akarnak, de a saját jogaikról/kiváltságaikról soha sem fognak lemondani. Persze furcsa lenne, ha a nő kérné meg egy férfi kezét, de ma már szinte minden elfogadott.
14-nek:sírok a nevetéstől :D
én nő létemre ha meghallottam volna már csak azt a szót, hogy "luki" képen röhögtem volna a lányt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!