Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól a nőktől kérdezném, akik szerint teljesen természetes, hogy egy ismerkedésnél csak a férfinek kell szórakoztatni, teperni, pörögni, hogy miért hiszitek ezt?
A dolog két emberes. Nem vertek át, nem siránkozok senki után, éppen beszélgettem ma emberekkel, és csomó helyen ezt tapasztalják, ami a kérdésem is. :)
Kort is írj.
én csak annak hagyom hogy 'egyedül ő teperjen' aki nem tetszik. azzal kedves vagyok, de passzív.
aki bejön, azzal egyáltalán nem vagyok passzív, hosszan válaszolok, érdeklődöm, stb.
na akkor most találd ki veled miért olyanok
Sokan azt hiszik szappanoperában vannak és majd egy pasi meghódítja a szívüket és elnyeri szerelmüket. Tudod, akik kezdeményezni sem tudnak mert a "pasiknak kell" mint 50 évvel ezelőtt.
25N
Volt nekem is régen egy ehhez hasonló kérdésem, és bizony számon kértem, hogy a nők ezt mégis hogyan képzelik? Folyton nyújtsak ugyebár egy bizonyos performanszt, egy "szórakoztatási" szintet, de a nők csak rötyögnek, vihognak, kuncognak, és végül osztályoznak, hogy jó, vagy szar a humorom, humorérzékem, de semmihez, semmilyen beszélgetéshez, társalgáshoz, kommunikációhoz nem tudnak egy épkézláb, félig-meddig értelmeset/vicceset/találót/figyelemfelkeltőt hozzávakkantani.
Mégis minek nézik a nők a férfiakat? Cirkuszi bohócnak, Showkder Klubos fellépőnek, vagy mégis minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!