Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok kellene innen valaki nektek a "Felnőtt párkapcsolatok" kategóriából?
Elég sok magányos, szingli pasi gyülekezik itt, miért nem fogjátok meg magatoknak valamelyiket? :DD
(Nem rólam van szó, én párkapcsolatban élek.)
Hagyjátok a #22-es lányt, frusztrált. Ráírtam priviben, hogy engem mikor látott itt panaszkodni meg általánosítani és ennyi telt tőle:
"Gratulálok, jár neked a taps :)
IQ-d valahol a béka segge alatt, ilyen paraszt bu.n.kó stílussal egyedül rohadsz meg, de többet nem is érdemelsz."
Miközben szó sem volt arról, hogy rá lennék szorulva arra, hogy egyedül rohadjak meg. :D
Ja aha, #23-mas, szeretem mikor csak az egyik oldalt írod le, és hol van a te válaszod?? :) Ja, hogy azt már nem írod le? Sebaj, majd én :)
Elkezdesz b*adzmegozni, úgyhogy leírtam, hogy tisztelet a kivételnek!!!! De olvasni nem tudsz, és rögtön b*azdmegozol nekem. Mikor írtam, hogy mi a helyzet és ne "b@mmegozz" , akkor jött a rendkívül értelmes és intelligencia dús válaszod:
"Szakadjon rád egy mázsa sz@r"
Erre írtam azt a választ, amit te gyönyörűen kiragadtál az egész üzenetesdiből. Mégis mit vártál, dicsérjelek meg?
Megmondtam barátaiddal beszélj így, és ne velem :)
"#22 Alacsonyabb százalékkal is ugyanúgy tudsz tanácsokat adni. :)"
Ha most ezt nem mondod... Rá se jövök. Majd ha okkal pontoznak le, mert trollkodok, akkor oké, de amíg normális választ ír az ember, nem értem minek kell lepontozni.
a feministákat össze kell hozni a nőgyűlölőkkel,
tükörképek ^^
Részemről oké, devastátor :DDDDD
Tökre szeretném látni mikor kifogynak az érvekből, és kínjukban már nem tudnak mit csinálni :DDD "...de Amerikában meg verik a négereket!"
na kerítünk neked valakit,van itt biztosan pár fiatal feminista lány
de gondolom kancás állapotukban több az ellenérvük a dolgokra,míg nyugodtabban kevesebb
ezzel a ténnyel indítalak téged útnak ha már párkapcsolat,erre lehet építeni egyet kiválóan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!