Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok kellene innen valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok kellene innen valaki nektek a "Felnőtt párkapcsolatok" kategóriából?

Figyelt kérdés

Elég sok magányos, szingli pasi gyülekezik itt, miért nem fogjátok meg magatoknak valamelyiket? :DD

(Nem rólam van szó, én párkapcsolatban élek.)

2015. júl. 27. 21:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
27%
#20 De téged miért zavar hogy nyomkodják a piros gombokat? Lehet hogy ez az egyetlen örömül az életben, te meg még ettől is megfosztanád őket?
2015. júl. 27. 22:24
 22/33 anonim ***** válasza:
37%
Hogy miért zavar? Mert feleslegesen viszik le a százalékunkat egyre lejjebb, miközben én azért járok ide, hogy tanácsot tudjak adni másoknak és az a tanács, hátha segít rajtuk. Erre meg nyomkodják ész nélkül a pirosat, csak mert nem tetszik nekik a válasz, vagy épp fáj az igazság, vagy tudja fene miért.
2015. júl. 27. 22:34
 23/33 anonim ***** válasza:
49%

Hagyjátok a #22-es lányt, frusztrált. Ráírtam priviben, hogy engem mikor látott itt panaszkodni meg általánosítani és ennyi telt tőle:

"Gratulálok, jár neked a taps :)

IQ-d valahol a béka segge alatt, ilyen paraszt bu.n.kó stílussal egyedül rohadsz meg, de többet nem is érdemelsz."

Miközben szó sem volt arról, hogy rá lennék szorulva arra, hogy egyedül rohadjak meg. :D

2015. júl. 27. 22:38
 24/33 anonim ***** válasza:
12%
60-70% közöttiek érdekelnek,a többi nem.
2015. júl. 27. 22:47
 25/33 anonim ***** válasza:
#22 Alacsonyabb százalékkal is ugyanúgy tudsz tanácsokat adni. :)
2015. júl. 27. 22:52
 26/33 anonim ***** válasza:
62%

Ja aha, #23-mas, szeretem mikor csak az egyik oldalt írod le, és hol van a te válaszod?? :) Ja, hogy azt már nem írod le? Sebaj, majd én :)

[link]

Elkezdesz b*adzmegozni, úgyhogy leírtam, hogy tisztelet a kivételnek!!!! De olvasni nem tudsz, és rögtön b*azdmegozol nekem. Mikor írtam, hogy mi a helyzet és ne "b@mmegozz" , akkor jött a rendkívül értelmes és intelligencia dús válaszod:

[link]

"Szakadjon rád egy mázsa sz@r"

Erre írtam azt a választ, amit te gyönyörűen kiragadtál az egész üzenetesdiből. Mégis mit vártál, dicsérjelek meg?

Megmondtam barátaiddal beszélj így, és ne velem :)

2015. júl. 27. 22:57
 27/33 anonim ***** válasza:
51%

"#22 Alacsonyabb százalékkal is ugyanúgy tudsz tanácsokat adni. :)"

Ha most ezt nem mondod... Rá se jövök. Majd ha okkal pontoznak le, mert trollkodok, akkor oké, de amíg normális választ ír az ember, nem értem minek kell lepontozni.

2015. júl. 27. 22:59
 28/33 anonim ***** válasza:
3%

a feministákat össze kell hozni a nőgyűlölőkkel,

tükörképek ^^

2015. júl. 28. 00:20
 29/33 anonim ***** válasza:
21%

Részemről oké, devastátor :DDDDD

Tökre szeretném látni mikor kifogynak az érvekből, és kínjukban már nem tudnak mit csinálni :DDD "...de Amerikában meg verik a négereket!"

2015. júl. 28. 00:50
 30/33 anonim ***** válasza:

na kerítünk neked valakit,van itt biztosan pár fiatal feminista lány

de gondolom kancás állapotukban több az ellenérvük a dolgokra,míg nyugodtabban kevesebb

ezzel a ténnyel indítalak téged útnak ha már párkapcsolat,erre lehet építeni egyet kiválóan!

2015. júl. 28. 01:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!