Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok kellene innen valaki nektek a "Felnőtt párkapcsolatok" kategóriából?
Elég sok magányos, szingli pasi gyülekezik itt, miért nem fogjátok meg magatoknak valamelyiket? :DD
(Nem rólam van szó, én párkapcsolatban élek.)
One man, miért vetted vissza a nevedet?:D
"Nem minden egyedülálló férfi nyomi. Csak megsúgom. :)"
-->Természetesen ezt nem is vontam kétsége. Az irónia csak a gyökerek ellen szól, a normális embereket nem érinti :-)
Száz centi vagy?
Az biza' sz..rügy.
Volt már itt egy pasi, akivel tök jól el tudtunk beszélgetni, de nem párkeresés céljából irkáltunk, hanem mert mindkettőnknek szerelmei bánata van/volt, aztán tök jót beszéltünk róla :D
Amúgy mindenféle bántás nélkül, nekem a legtöbb itteni aktív pasi kommentelő, mármint aki ebben a kategóriában ír (tisztelet a kivételnek), nem szimpatikus, ugyanis sokan csak sajnáltatják magukat, sokan pedig mást sem tudnak csinálni, csak általánosítanak, minden nő pénzéhes, minden nő az kigyúrt alfahímekre bukik, ha pedig leírod hogy nem, a torkodnak ugranak.. Hát aki ilyen szinten lenézi a nőket.. Azzal nekem semmi dolgom nincs.
#19: Nincs semmi, okés :)
Egyébként szeretem, hogy ebbe a kategóriába nem lehet írni semmit, se a saját véleményed, se mást kb, mert sokan arra élvezkednek, hogy észt vesztve nyomkodják a piros gombot, ha nem azt írod, amit ők látni szeretnének. Dedó komolyan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!