Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti komolyan férfinak éreznétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti komolyan férfinak éreznétek magatokat ezek után?

Figyelt kérdés
Azokhoz az emberekhez szól a kérdésem, akik azt állítják hogy férfi létükre NEM kezdeményeznek, NEM fizetnek randin, NEM vállalják be a hagyományos férfimunkákat, mert szerintük mindenben EGYFORMÁNAK (nem egyenlőnek) kéne lenniük a nőkkel. Komolyan férfinak éreznék magukat, ha a barátnőjük szedné fel őket, a barátnőjük fizetne magának mindent (alkalomadtán meghívná őket), esetleg a barátnőjük erősebb lenne (gondolok itt a 'nem edzek, nincs értelme, vékony vagyok de lesz*rom' hozzáállásra) ?

2015. júl. 27. 11:00
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Ma MÉG nem láttam ilyen kérdést :D De naponta rengeteg ilyen kérdést/választ látok, és egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ez miért lett így.

Aki meg azon sír, hogy egy csaj egy 'butább de izmosabb' stb pasit választott, az miért nem úgy áll hozzá, hogy akkor nem illettek össze? :D Sokkal egyszerűbb lenne, mint minden jött-ment nőbe belezúgni aztán hetekig keseregni azon, hogy egy lány akit alig ismertetek mást választott.

2015. júl. 27. 19:52
 32/36 anonim ***** válasza:
39%

- NEM kezdeményezek. Nem adok esélyt a csajnak hogy bunkó, tahó módon lekoptasson, csak hogy szórakozzon egy kicsit más rovására.

- Fizetek randin, avval nincs gond, így legalább kiderül, anyagias-e a csaj vagy sem.

- Amelyik munkához értek, azt elvállalom. Amihez nem, azt nem. Nincs olyan pasi SZVSZ aki egyszemélyben villanyszerelő, gázszerelő, vízvezeték-szerelő, épületgépész, statikus, kőműves, ács, asztalos. Vagy ha igen, az vélhetően egy mekkmester.

- Az egyenlőséget pártolom, nem az egyformaságot.

- Férfinak érezném magam attól, hogy egy nő kezdeményez. Egyrészt így nem élhet a tapló elutasítás fegyverével, másrészt ha rossz véget ér a kapcsolat, nyugodtan moshatom a kezeimet, hogy ő akarta.

- Ha nem vagyok a lánnyal, fizessen csak magának. Ha mindent az én zsebemből intéz, akkor az by definition, anyagiasság, érdekkapcsolat.

- Felőlem lehet erősebb, az se érdekel, ha terepjáróval egyensúlyozik a mellein.

Ezektől én mind-mind férfi maradok, persze az önérzetes kis turbófeministák rögvest elkezdenek ezen is ajvékolni mindjárt...na, mindjárt....

2015. júl. 27. 21:19
 33/36 anonim ***** válasza:
Okosnak kell lenni. Rajtam nincs fogás. Akkor fizetek ha tudok, és csak akkor ha akarok. Ha akarok akkor nem sajnálom. Nekem nem tartozik senki, nem adok kölcsön, csak örökbe. És én se tartozok senkinek. Nagy trükk: egyenesség" szívesen meghívnálak egy kávéra, de nincs nálam della, ha találkozunk még(hoppá, mivan ha nem?)akkor iszunk és/vagy eszünk valamit" nagyon brutál. Nem áll meg az élet, olyan még nem volt hogy sehogy se legyen. Ezek a dolgok nem fektetnek kétvállra senkit. Se férfit, se nőt. Se az elutasítás, se a kávé, se 1 szál cigi, se egy gyros, de még egy gulyásleves se.
2015. júl. 28. 13:26
 34/36 anonim ***** válasza:
Én is irok egy tapasztalatot. Próbálkoztam társkeresőn. Férfi: találkozzunk, szeretne.... stb. Szóval lejött, hogy szexelni szeretne. Irtam hivjon telefonon, csak pár percre. Sok minden kiderül egy pár perces beszélgetésből. Nem, mindenféle kifogása volt. Ledöbbentett, hogy ennyit nem hajlandó befektetni egy esetleges kapcsolatba. Elküldtem, azóta a társkeresőt is hanyagolom. Ez már szerintem kicsinyesség.
2015. júl. 30. 16:16
 35/36 anonim ***** válasza:
8%

Persze.

Azzal együtt, hogy a kérdés egy butasághalmaz.

NEM kezdeményeznek.

Nos, mondok egy meglepőt: nem a férfi kezdeményez, hanem a nő. A dolog ugyanis úgy kezdődik, hogy a Nő CSÁBÍT... és a Férfi pedig (ez után) HÓDÍT.

NEM fizetnek randin.

De, a sajátjukat mindenképpen. Ez A MINIMUM. Nnomost nők esetében ez a "minimum" egész pontosan nullát is jelenthet.

NEM vállalják be a hagyományos férfimunkákat.

Ez nettó hazugság: bármelyik férfi elvállalja a férfimunkát egy nő mellett, ha kettejükön múlik a dolog.

"mert szerintük mindenben EGYFORMÁNAK (nem egyenlőnek) kéne lenniük a nőkkel"

Mi követeljük a férfiaktól az ülve khm... síelést, illetve mi osztogatunk a nőknek ezt állva is lehetővé tevő csövecskéket, vagy a "feministák"?

Hmm...

2015. aug. 19. 19:56
 36/36 anonim ***** válasza:
40%
Ajjj de igazam lett, hogy lepontoztak a turbófeministákok :DDDDD Normális pasas csak jót mosolyog a felsorolt elváráshalmazon,amit a Kérdező szépítve "férfiasságnak" nevez. Emiatt az elvárási kényszer miatt magának a pasasnak a szempontjából válna érdektelenné a kapcsolat.
2015. aug. 19. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!