Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy éreznétek magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy éreznétek magatokat ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
6 éve vagyok együtt a barátommal, kb 1 éve szakítottunk, mert valahogy nem olyan volt már a kapcsolatunk mint az elején, inkább csak megszokásnak éreztem és úgy láttuk, hogy jobb ha vége. Mindkettőnknek lett új párja, de hiába, mert még mindig szerettük egymást és újrakezdtük. Szeretjük egymást, de mégis iszonyatos érzést keltett bennem, hogy a férfi akivel jártam, nem sokkal később utánam megkérte az új barátnője kezét. Mi meg már 6 éve együtt vagyunk és semmi... Pedig a barátom is szeretne családot, gyerekeket, de nem értem hogy mire vár? 27 éves. És egyre csak telik az idő és egyre azt érzem, hogy nem vezet ez így sehova...
2015. márc. 31. 21:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Amikor ennyire elhúzódik valami,általában nem lesz belőle semmi.Beszéld meg vele mik a tervei,mert lehet hogy nem ugyanazok mint amit te szeretnél.
2015. márc. 31. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!