Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit gondolnátok/éreznétek az alábbi helyzetben?
Menekülj!
Nyilván meg tudom objektíven különböztetni hogy két csaj közül melyik a szebb, de valahogy az aktuális barátnőt szebbnek látom. A külső igenis fontos.
Bár nekem alapból nem tetszenek a műnők, szóval azoknál alapból szebb.
Az illetö férfi felnött, érett ember lett.
Én örülnék neki, ha ilyet mondana, mert akkor tudom, hogy komolyan érez irántam.
Kettős érzés lenne bennem.
Egyrészt: Örülnék, hogy a belső is fontos neki, ami jelentheti azt, hogy komolyak a szándékai.
Másrészt: Azért ez kedvesebben is megfogalmazhatta volna. Ez a régen szép nőim voltak, kb. úgy hangzik, hogy de te nem vagy szép. Nyilván nem így gondolja, de hülyén hangzott, amit mondott. Mondhatta volna finomabban, hogy régen csak a külsőt néztem, vagy meg akartam felelni a haveroknak, akármi. De végre találtam valakit, akiben a belső is tetszik, nemcsak a külső :)
Ez egy szerencsétlen megfogalmazás, ami mögött szerintem pozitív mondanivaló áll. Gondolj bele, hogy mondod el szépen, anélkül, hogy akár az exekre, akár a jelenlegire bántó lennél: eddig plázapi...k tetszettek, most már elég a normális? Ez az exekre bántó. Eddig szépek kellettek, most elég a normális is. Ez a jelenlegire. Pedig ugyanazt írtam, h normális vagy.
Szerintem lehetetlen ezt úgy megfogalmazni, h ne legyen bántó valakinek, emiatt én nem aggódnék ezen, max röhögnék egy jót a béna mondatszerkezeten. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!